01. 07. 2019

Case Respecta

Respecta Oy tarjoaa kuntoutettaville ja terveydenhuollon ammattilaisille korkealaatuisia apuvälineitä ja tukipalveluita. Respecta on osa globaalia Ottobock –konsernin klinikkaketjua, joka auttaa ihmisiä säilyttämään ja palauttamaan toimintakykynsä ja itsenäisyytensä.

Respectan tavoitteena oli luoda toimiva ja muunneltava monitilatoimisto ja myymälä, joka palvelee käyttäjiään ainakin parikymmentä vuotta. Uusien toimitilojen tärkeimpiä tavoitteita oli ajattomuus ja kestävyys niin kulumisen kuin värien ja muotokielen näkökulmasta. Tilojen suunnittelusta vastasi sisustusarkkitehti Nunnu Kotilainen ja toteutuksesta Tila Partnerit Oy.

Respectalla haluttiin ihmiset pois omista siiloistaan tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen. Uudessa Helsingin monitilatoimistossa on tilaa niin hiljaiselle työlle, ryhmätyölle, luovalle ideoinnille, koulutuksille kuin kehonhuollollekin.

Meillä on tulossa useita toimitilaprojekteja lähivuosina ja halusimme löytää näihin pysyvän kumppanin. Tila valikoitui sopimustoimittajaksemme monipuolisen valikoimansa, valtakunnallisen palvelunsa ja sopivan hinnoittelun ansiosta. Olemme erittäin tyytyväisiä Tilan ammattitaitoon ja joustavuuteen Helsingin ja Tampereen projekteissa”, kertoo Respectan markkinointipäällikkö Sini Sorainen.

Tila Partnerit ovat toteuttaneet Respectan toimipisteet myös Turussa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Oulussa.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.