01. 08. 2019

HMD Global – home of Nokia phones

Vuonna 2016 perustettu HMD Global Oy myy ja markkinoi Nokia puhelimia. Vanhojen tilojen tultua ahtaaksi HMD muutti uuteen pääkonttoriin Espooseen loppuvuodesta 2018.

Uuden pääkonttorin sisustuksesta vastasi dSign Vertti Kivi & Co, jonka suunnitelmien pohjalta syntyi joustava monitilatoimisto. Pehmeät mutta raikkaat värisävyt ja puun lämpö tuovat tiloihin kodikkuutta. Pirteillä yksityiskohdilla kuten kirkkaan keltaisella portaikolla ja sisustuksen pehmeällä muotokielellä tavoiteltiin rentoa tunnelmaa ja pyrittiin pois perinteisestä toimistoilmeestä.

Tila Partnerit voitti tiukan tarjouskilpailun kalusteiden ja valaisimien osalta ja pääsi toteuttamaan HMD Globalille uuden hienon pääkonttorin, jossa työntekijät viihtyvät ja joka toimii yrityksen rekrytointivalttina.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.