03. 09. 2019

Scandic City Tampere

Scandic Hotels uudisti v. 2018-2019 Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan Scandic City Tampere -hotellin kaikki huoneet sekä ravintola- ja neuvottelutilat. Kilpailutuksen jälkeen Scandic valitsi Tila Partnerit toimittamaan 263 hotellihuoneen sisustuksen. Huoneiden toimitukseen kuului kaikki sisustustekstiilit kuten verhot, sisustustyynyt, helmalakanat ja heittopeitot. Lisäksi Tila toimitti hotellihuoneiden irtokalusteet paitsi sängyt.

Oman haasteensa projektiin toi se että hotelli oli koko ajan käytössä jolloin remontit ja toimitukset tehtiin kerroksittain viidessä eri vaiheessa. Ensimmäinen vaihe toteutettiin kesällä 2018 ja viimeinen vaihe valmistui alkukeväästä 2019.

Projektin toteutuksen suurin haaste oli lukuisten eri valmistajien ja alihankkijoiden tarkka aikataulutus projektissa, jossa huoneiden remontin jälkeinen sisustusaika oli minimissään eikä myöhästymisiin ollut mahdollisuutta, koska huoneet oli jo varattu asiakkaille tietystä päivästä eteenpäin. ”Tästä kaikesta selvisimme kunnialla, vaikka kaikkea matkan varrella kyllä sattui”, kertoo projektista vastannut Tila Partnereiden Anne Tanskanen.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.