02. 10. 2019

Nitor – Suomen paras työpaikka

Digitaalinen insinööritoimisto Nitor on valittu kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi keskisuurten organisaatioiden kategoriassa. Great Place to Work –tutkimukseen osallistui 150 organisaatiota, joissa työskentelee 45 000 työntekijää. Viidettä kertaa tutkimukseen osallistunut Nitor vei sarjansa voiton v. 2019 jo toistamiseen Suomessa. Vuonna 2018 Nitor palkittiin Euroopan toiseksi parhaana työpaikkana saaden samalla erityisen, Better for People –tunnustuksen.

Vuonna 2018 Nitor päätti uusia toimitilansa ja valitsi Tilan toteuttamaan muutosprojektin. Kyseessä oli hieno projekti, jossa pääsimme toimittamaan Dsign Vertti Kiven suunnitelmien pohjalta koko toimiston kalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Lisäksi toimitimme asiakkaan erikoistoiveita kuten biljardipöydän ja kaljahanan Nitorin olutkerho Tappersin tarpeisiin.

Nitorin uudistetuissa tiloissa on erilaisia toimintoja keskivertokonttoria enemmän, esimerkiksi koulutuksia, tapahtumia henkilöstölle ja sidosryhmille sekä monenlaista vapaa-ajan viettoa. Tarjoilupöytä muuttuu biljardipöydäksi, luokkahuone joogasaliksi ja neuvotteluhuone ryhmätyötilaksi.

Nitorilaiset halusivat luoda kohtaamispaikkoja ja tehdä yhteistyön ja yhteisen vapaa-ajan vieton mahdollisimman helpoksi ja luontevaksi. Nitorin toimitilat ovat aina olleet työntekijöiden vapaasti käytettävissä myös vapaa-ajalla. Toimistolla pidetään esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia, peli-iltoja tai vietetään muuten vaan aikaa yhdessä. Uudistetuissa tiloissa on myös huippusuositut sauna ja terassi.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.