20. 11. 2019

Lapalma seating systems

Kohtaamis- ja odotustilojen modulaariset istuinjärjestelmät ovat tärkeä osa Lapalman verhoiltujen kalusteiden mallistoa. Modulaariset sohvat ja penkit muodostavat merkittävän elementin julkisten tilojen sisustuksessa ja ovat osa sisätilojen arkkitehtuuria lentokentillä, museoissa, kirjastoissa, yritysten auloissa ja vastaavissa avoimissa tiloissa, joissa ihmiset tarvitsevat istuimia väliaikaiseen istumiseen ja odotteluun.

Add

Francesco Rotan suunnittelema Add-mallisto on suunniteltu tarjoamaan rento, tyylikäs ja monipuolinen istuinratkaisu moderneihin tiloihin. Add alkaa perusmoduulista, joka voi olla selkänojaton penkki tai selkänojallinen sohva. Perusmoduulin voidaan lisätä lukemattomia erilaisia moduuleita ja näin muodostaa loputtomia istuinvariaatiota. Sohva tai penkki, suora tai kiemurteleva, kaikki onnistuu. Istuimeen voidaan myös integroida erilaisia sivupöytiä ja sähköpistorasioita.

Add Soft

Pehmeämpi, kutsuvampi ja kodikkaampi kuin Add, mutta muuten sama tuttu muotokieli. Add Soft tarjoaa maksimaalisen mukavuuden hieman isommassa mittakaavassa kuin Add. Add Softista saa muodostettua suoria tai suorakulmaisia kokonaisuuksia, se ei kuitenkaan taivu kaarelle. Sivupöytä ja sähköpistorasiat kuuluvat tietenkin myös tähän malliin. Erillinen rahi ja sohvapöytä lisäävät malliston monikäyttöisyyttä.

Plus

Plus on Francisco Rotan suunnittelema kolmas Lapalman modulaarinen sohvamallisto. Plussassa ei ole erillistä metallirunkoa vaan moduulit koostuvat yhtenäisistä istuin-, selkänoja-, ja käsinojamoduuleista, jotka on valmistettu palosuojatusta vaahtomuovista ja irroitettavista verhoilupäällisistä. Mallistoon kuuluu myös selkänojina toimivat kaarevat tilanjakajat.

Yksinkertainen ja helppo kiinnityshela yhdistää eri moduulit toisiinsa muodostaen kiinteän kokonaisuuden, jota on tarpeen tullen helppo muunnella. Plus on parhaimmillaan odotustiloissa ja auloissa, mutta sopii myös koteihin.

Plussan käsinojan päällisen saa viimeisteltyä laminaatilla tai tammiviilulla, jolloin se toimii kätevänä pöytänä, johon saa integroitua latauspisteen tarvittaessa.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.