20. 11. 2019

Narbutas Boxi

Nykyinen työympäristö pitäisi olla ergonominen, viihtyisä, sisältää uusinta teknologiaa ja olla hyvin organisoitu. Henkilökohtaiset ja työtehtävään liittyvät tavarat tulisi pystyä säilyttämään siististi työpisteen välittömässä läheisyydessä.

Minimalistinen säilytin pitää työpisteen siistinä

Boxi lähisäilytin tai toiselta nimeltään apteekkarinkaappi on minimalistinen säilytinratkaisu, joka on suunniteltu varastoimaan työntekijän useimmiten tarvitsemat tärkeimmät työvälineet ja henkilökohtaiset tavarat käden ulottuvilla. Boxi sulkee sisäänsä kaiken työpisteellä tarvittavan jolloin henkilökohtainen työpiste pysyy siistinä. Voit lisäksi ladata kännykät ja ipodit säilyttimen sisälle integroidulla pistorasialla.

Joustavuutta ja järjestystä työtiloihin

Boxi lähisäilyttimen hyllyt aukeavat vasemmalle tai oikealle, mutta hyllyjen aukeamissuuntaa voidaan helposti muuttaa mikäli toimiston pohjaratkaisuun tehdään muutoksia. Voit valita Boxin kolmen eri korkuisena: 740 mm korkea säilytin toimii lisätasona normaalikorkuisen pöydän kanssa ja korkeammat 1090 mm ja 1200 mm Boxit toimivat hyvin tilanjakajina työpisteiden välissä tai päädyssä.

Boxin sisällä on boxi

Erityisesti 1200 mm korkean ulosvedettävän laatikon sisäosaa voidaan muokata. Boxissa voi olla avohyllyjä, vetolaatikoita, kynäkaukalo, metallihyllyjä, riippukansiokehikko, vaatekoukku takille tai pieni 3 vetolaatikon laatikosto ”drawers’ box”.

Vihreyttä ja viihtyisyyttä

Boxi on minimalistinen säilytin, joka sopii tilaan kuin tilaan, mutta samalla ulkonäköä voidaan personoida juuri sinun toimistoon sopivaksi. Sekoita ja yhdistele eri melamiinipintoja ja –värejä runkoon ja oveen tai lisää Boxin päälle kasvilaatikko tuomaan vihreyttä ja viihtyisyyttä toimistoon.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.