20. 11. 2019

Nest System Table

+Hallen suositun Nest –malliston uusin tulokas on modulaarinen Nest System -pöytä, joka kääntyy, taipuu ja muuntuu käyttäjiensä ehdoilla. Modulaarisen rakenteensa vuoksi Nest System -pöydässä on loputtomia mahdollisuuksia ja sitä voi kasvattaa tai pienentää tilojen ja tarpeiden muuttuessa.

Nest System –pöydän tarkoituksena on luoda yhteisöllisyyden tunne pöydän ympärille. Korkean pöydän luo on helppo tulla ja liittyä pöydän ääressä olevien ihmisten seuraan. Nest System –pöytä tekee muutakin kuin vain suoran viivan, se voi muodostaa leikkisän kohtaamistilan suurellekin ryhmälle ihmisiä julkisissa tiloissa tai toimistoissa.

Mitä tarkoittaa että pöytää käytetään arkkitehtoonisena kappaleena? Halusimme tutkia pöydän kykyä tulla arkkitehtien työkaluksi samalla tavalla kuin arkkitehdit käyttävät modulaarisia penkkejä julkisissa tiloissa ei pelkästään istuimina vaan myös installaatioina”, kertoo +Hallen luova johtaja Martin Halle.

Perinteinen avotoimisto saattaa olla vaikeuksissa, mutta tämä modulaarinen pöytäjärjestelmä edustaa jotain erilaista. Pöytä seisoo avotilassa korkeana kuin maamerkki. Läsnä on erityinen ja yksityiskohtainen kokemus: tämä tila tarjoaa avoimuutta, jolla on merkitystä. Nest System –pöydän avulla voit luoda avotoimistoon kohtaamistilan korkean pöydän ympärille, ei sohvalle”, kertoo Form Us With Loven luova johtaja John Löfgren.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.