20. 11. 2019

Scandic Marski Signature-hotelli

Alun perin vuonna 1962 avattu Hotelli Marski sai uuden ilmeen kesällä 2019 kun Scandic Signature –konsepti laajeni Helsinkiin. Omaleimaiset Signature-hotellit on suunniteltu rakkaudella niiden ainutlaatuisen luonteen ja historian esille tuomiseksi. Helsingin paraatipaikalla sijaitseva Scandic Marski on uniikki hotelli niin historialtaan kuin designiltaan.

Scandic Hotels valitsi Marskin ravintola- ja neuvottelutilojen osalta yhteistyökumppanikseen Tilan ja pääsimme toimittamaan legendaariseen Marskin Baariin, uuteen ravintola Kuuteen Palaan sekä neuvottelutiloihin kaikki irtokalusteet Ruotsalaisen sisustusarkkitehtitoimisto Konceptin suunnitelmien pohjalta.

”Päätimme keväällä 2017 satsata enemmän hotelli- ja ravintolapuoleen. Tästä vuoden kuluttua pääsimme toteuttamaan ensimmäisen ison projektimme: Scandic Helsinki Airport hotellin ravintolatilat. Samana vuonna aloitimme Scandic Tampere Cityn 263 hotellihuoneen toimitukset, jotka valmistuivat alkukeväällä 2019. Kesällä 2019 valmistunut Scandic Marski hotelli on isoin yhtenäinen ravintolasisustusprojektimme, ja olemme hyvin kiitollisia että Scandic Hotels Group on valinnut Tilan yhteistyökumppanikseen useissa hotelliprojekteissaan.” kertoo Tilan toimitusjohtaja Tuomas Hyryläinen.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.