10. 02. 2020

+Halle Boulevard

Jälleen +Halle esittelee ensimmäisenä huonekaluvalmistajana täysin uudentyyppisen julkitilojen huonekalun – nojailupenkin. Boulevard on modulaarinen, korkea istuinpenkki aula-, kokoontumis- ja odotustiloihin.

Kaikkialla missä liikkuu ja kokoontuu paljon ihmisiä tarvitaan istuimia, jotka eivät vie liiaksi tilaa, ovat helposti sijoitettavissa ja palvelevat tilan käyttötarkoitusta. +Hallen Boulevard-penkki on ainutlaatuinen, uuden tyyppinen vastaus näihin tarpeisiin.

Boulevard on omiaan lyhyeen odotteluun lentokentillä, rautatieasemilla, kauppakeskuksissa, museoissa tai vaikkapa oppilaitosten käytävillä ja auloissa.

Nykyään ihmiset ovat kiireisiä ja paljon liikkeellä, mutta välillä on pysähdyttävä, vastattava johonkin tai tarkistettava jotain”. Näistä ajatuksista kanadalainen suunnittelutoimisto MSDS Studio lähti kehittämään uutta huonekalua: modulaarista nojailupenkkiä.

Boulevard-mallisto koostuu vain 4 perusmodulista: 60 cm ja 120 cm suorista paloista sekä 90° ja 180° kulmapaloista. Penkin istuinkorkeus on 74 cm ja penkki asennetaan aina kiinteästi lattiaan. Voit ideoida ja suunnitella oman penkin käyttäen apuna Boulevard-konfiguraattoria.

Lisätietoa +Halle Boulevard -esitteestä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.