24. 02. 2020

Ressun lukion juhlasalin tuolit

Engelbrechtsin CHAIRIK –tuoli valittiin Ressun lukion juhlasalien tuoliksi poikkeuksellisen tehokkaan pinoutuvuuden ja ainutlaatuisen magneettikiinnitteisen istuinverhoilun vuoksi. 370 tuolin toimituksesta vastasi jälleenmyyjä Tavara Trading, jolla on sopimus Helsingin kaupungin kanssa.

CHAIRIK-tuoliin saa lisävarusteena magneettikiinnitteisen, helposti asennettavan ja irroitettavan istuinverhoiluosan. Irroitettavalla istuinverhoilulla on helppo muuttaa tuolin ulkonäköä ja istuinmukavuutta. Erillinen istuinverhoiluosa on helppo puhdistaa tai vaihtaa uuteen ja lisäksi verhoilematon tuoli pinoutuu tehokkaammin kuin verhoiltu tuoli.

CHAIRIK –tuoli on markkinoiden tehokkaimmin pinoutuva tuoli. Tuolivaunuun voidaan pinota jopa 50 verhoilematonta tuolia.  Tehokkuus on huipussaan kun 1000 tuolia varastoituu vain 14 m2 tilaan.

Lisätietoa Engelbrechts Chairik –esitteestä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.