12. 02. 2020

Tukholman messut 2020 – parhaita paloja

Blå Station Bobby

Blå Stationin suosittu Bob on saanut pikkuveljen Bobbyn. Bobby on mitoiltaan pienempi julkitiloihin sopiva istuinmoduuli, joka toimii erillisenä nojatuolina tai se voidaan liittää toisiinsa voimakkaan magneetin avulla. Lisätietoa Blå Station Bobby:stä

&Tradition Elefy

Jaime Hayon on suunnitellut Elefy-tuoliin uuden ristikkojalkaisen neuvottelutuoliversion. Tuolin saa jalkanastoilla tai pyörillä. Lisätietoa Elefy-esitteestä.

Andreu World Reverse Wood

Suosittu Reverse pöytämallisto on saanut uuden tulokkaan. Reverse Wood on hienoista puutuoleistaan tunnetun Andreu Worldin uusi upea puupöytä, jonka halkaisija voi olla jopa 2000 mm. Lisätietoa Reverse Wood -pöydästä

Lammhults Teius

Andrés Nilssonin suunnittelemaa Teius-penkkiä saa kolmea eri istuinkorkeutta: H46, H50 ja H63 cm. Penkkiin saa kiinnitettyä helposti lisäosia kuten: selkänojia, käsinojia, pöytätasoja ja pistorasioita. Lisätietoa Lammhults Teius -penkistä.

Adea Garbo

Adean Garbo-nojatuolin kaunis kaareva muoto yhdistettynä hienostuneisiin puuosiin tekevät nojatuolista klassisen aula- ja odotustilan tuolin. Lisätietoa Adea Garbo -nojatuolista.

Four Design FourLikes Wall Bench

Seinäkiinnitteinen FourLikes Wall Bench täydentää FourLikes -sarjaa, joka on koostuu erilaisista modulaarisista verhoilluista kalusteista. Wall Bench käyttää tilaa tehokkaasti hyödyksi ja soveltuu hyvin toimistoihin, taukotiloihin, odotustiloihin ja käytäville kiinteäksi penkiksi. Lisätietoa Wall Benchistä.

Norr11 Frames

Frames on dynaaminen riippuvalaisin, jonka ilmettä ja valaistustehoa voit helposti muuttaa valaisimen kehiä kääntämällä. Lisätietoa Frames-valaisimesta.

Wästberg w 203 ilumina

Wästberg w203 ilumina on uusi versio klassisesta kirjastolampusta. Korkeakiiltoinen kuparipinta saa kauniin patinan aikojen saatossa. Lisätietoa w203 ilumina -lampusta.

Pholc Donna Circle 120

Pholc Donna -riippuvalaisimien kupujen materiaali näyttää kankaalta, mutta on todellisuudessa ohutta alumiinia. Donna-valaisinta saatavana myös suorana versiona. Lisätietoa Pholc Donna Circle -esitteestä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.