31. 03. 2020

Tila palvelee haasteista huolimatta

Me Tilassa annamme kaikkemme, että te saisitte parasta mahdollista palvelua ja löytäisitte parhaat sisustus- ja kalusteratkaisut tilaan kuin tilaan, myös tässä Covid- 19 -taudin aiheuttamassa kriisitilanteessa.

Tervetuloa käymään Tilassa

Olemme normaalisti auki arkisin klo 9 – 17 tai sopimuksen mukaan. Showroomissa työskentelee kuitenkin vain 1 – 2 henkilöä kerrallaan ja loput tekevät etätöitä. Olette tervetulleita vierailemaan Tilassa, mutta tässä poikkeustilanteessa otamme vain 2 henkilöä sisään samanaikaisesti. Noudatamme THL:n Covid-19 -ohjeita kaikessa kanssakäymisessä jotta viruksen leviäminen hidastuu ja tauti saadaan lopulta taltutettua.

Soittakaa tai meilatkaa meille, jos ette pääse käymään

Kun tarvitsette apua liittyen kalusteiden hankintaan, tuotekyselyihin, budjettihinnoitteluun tai vaikkapa vaihtoehtoisiin kaluste-ehdotuksiin, niin soita tai meilaa meille. Saatte meiltä nopean vastauksen. Olkaa rohkeasti yhteydessä. Tiimimme yhteystiedot löytyvät yrityssivun alaosasta.

Asennukset ja toimitukset hoituvat turvallisesti

Toimitamme ja asennamme kalusteet toiveittesi mukaan noudattaen THL:n Covid-19 -ohjeita. Voitte myös halutessanne noutaa kalusteet Vantaan varastoltamme tai Lönnrotinkadun näyttelytilastamme. Asennuspäällikkömme Ville Räty vastaa että kaikki sujuu ”by the book”.

Kohti vieläkin parempaa palvelua

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta pystymme palvelemaan teitä entistä paremmin. Jos haluatte kuulla aiheesta lisää, niin seuratkaa tätä ajankohtaista palstaa – lisää tarinoita tulossa.

Kevätterveisin

Tilan tiimi