01. 03. 2021

Tilan verkkokaupassa on aina ale – tervetuloa Designkellariin!

Laadukkaat ja kauniit huonekalut, valaisimet ja toimistokalusteet kuuluvat jokaisen ulottuville. Siispä me päätimme pystyttää kaupan, josta löydät designia varmasti käypään hintaan. Tervetuloa ostoksille Designkellariin, jossa design-huonekalut ja -valaisimet ovat aina vähintään 20% ja jopa 80% alennuksessa!

Designkellari on sekä kirjaimellisesti Tilan Helsingin myymälän kellarissa sijaitseva kivijalkakauppa, että ympäri Suomea palveleva verkkokauppa, joka tuo markkinoille designia aina edulliseen hintaan. Designkellarissa on laaja valikoiman tyylikkäitä ja ergonomisia työtuoleja tekemään (koti)työskentelystä huomattavasti miellyttävämpää – sekä silmälle että kropalle.

Meidän kolme vinkkiä design-huonekalujen alennuskaupoille:

Toimi nopeasti

Designkellarissa on myynnissä lähinnä yksittäisiä tuotteita tai muutaman kappaleen eriä. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti uusien, mutta myös varastosta tyhjenevien tuotteiden myötä.

Piipahda kellarissa

Päivitämme verkkokauppamme valikoimaa jatkuvasti, mutta kivijalassamme on myynnissä verkkokauppaan nähden moninkertainen määrä edullista designia ja toimistokalusteita. Nähdään Lönnrotinkatu 45:ssä, olemme auki arkisin kello 9-16 tai sopimuksen mukaan!

Pysy ajan tasalla

Nostamme Instagramiin ja Facebookkiin valikoituja tuotteita, kerromme uutuuksista sekä ilmoitamme verkkokauppaan lisätyistä kalusteista. Tämän artikkelin lopusta löydät liittymistiedot sisäpiirikirjeeseemme, jota kautta saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon myyntiin tulevista tuotteista sekä kampanjoistamme.

Erikoiseriä sekä vähän käytettyjä design-huonekaluja, -valaisimia ja toimistokalusteita

Designkellarista löydät Tilan päämiesten valikoituja kalusteita ja valaisimia, joista osa on palvellut Tilaa koekäyttö- ja näytekappaleina, ja osa on suoraan toimittajilta ostettuja erikoiseriä. Kaikkien Designkellarin tuotteiden lisätiedoissa on kuntoluokitus, joka kertoo onko kyseessä uusi vai käytetty kappale. Sillä käytetytkin kalusteemme ovat olleet minimaalisella käytöllä, huonokuntoisia yksilöitä et valikoimastamme löydä. Kaikki Designkellarin tuotteet ovat aina vähintään 20% alennuksessa, osassa tuotteista alennukset yltävät jopa 80% saakka.

Yrityksille Designkellari tarjoaa muun muassa neuvotteluhuoneisiin tyylikkäitä pöytiä, tuoliryhmiä sekä akustoivia kalusteita. Suosittelemme myös pitämään tarjontaa silmällä sosiaalisesta mediastamme tai sisäpiirikirjeestämme, sillä lisäämme kampanjatuotteisiin ajoittain jopa kymmenien tuotteiden eriä esimerkiksi baarituoleja, työtuoleja ja työpöytiä.

Design-huonekaluja ja valaisimia aina alennettuun hintaan

Kaikki tuotteet ovat noudettavissa Helsingin myymälästämme Lönnrotinkadulta tai kulkeutuvat kotiinkuljetusmaksua vastaan suoraan ovellesi. Mikäli tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa tai verkkokaupan valikoimasta ei löydy etsimääsi, asiakaspalvelumme palvelee joka arkipäivä kello 9-17 puhelinnumerossa +358 9 622 4393 sekä sähköpostitse verkkokauppa@designkellari.fi.

Nauti design-huonekalujen ja -valaisimien alennuksista siirtymällä Designkellarin verkkokauppaan tai poikkea käymään osoitteeseen Lönnrotinkatu 45!

Liity Tilan sisäpiiriin

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.