17. 03. 2021

+Halle Proto -pöydät

+Halle proto -pöytiä ja moduulisohvia

+Hallen Proto -sarja sai lisäystä maaliskuussa 2021, kun julkistettiin Proton eleganttia, pyöreää muotokieltä jatkava pöytäsarja.

+Halle proto-pöytiä eri kokoisina

Proto-sohvapöydän runko on valmistettu tammiviilusta ja kansi massiivitammesta. Pöytien pintakäsittelynä on saippuakäsittely, kirkas lakkaus tai musta petsi ja lakkaus. Pienestä lisähinnasta Proto-pöydät voidaan myös petsata ja lakata kaikissa RAL-väreissä. Pöytäsarja koostuu neljästä eri kokoisesta ja muotoisesta sohvapöydästä. Pienempiä, suurempia ja eri muotoisia pöytiä yhdistelemällä tiloihin saadaan luotua lisää ilmettä ja käytännöllisyyttä.

+Halle proto -pöytiä ylhäältäpäin

Proto-pöydät istuvat erinomaisesti julkisten tilojen tarpeisiin ja ne täydentävät kasvavaa Proto-tuoteperhettä. Pöytien massiivitammesta valmistetut kansilevyt ohenevat ja kaareutuvat reunoistaan kauniisti. Pöytien jalat ovat kauniisti viimeisteltyä tammivaneria.

+Halle proto -tuoteperheen kalusteita

Proton suunnittelija Nick Ross kertoo suunnitelleensa pöydät julkitilojen muutos mielessä:

“Proto-sarja on luotu avariin julkisiin tiloihin, joissa kalusteet auttavat tilan jakamisessa. Koronatilanteen hellittäessä kasvaa tarve houkutteleville asetelmille, jotka tarjoavat puitteet sosiaaliselle kanssakäymiselle poissa suljetuista tiloista, kuten pienistä neuvotteluhuoneista. Kun maailma jälleen aukeaa lähitulevaisuudessa ja palaamme julkisiin tiloihin ja toimistoille, näiden tilojen on vastattava muuttuneita tarpeitamme.”

+Halle proto -moduulisohva sekä pöytä

Proton pehmeä ja pyöreämuotoinen suunnittelukonsepti tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tilojen muokkaamiselle. Proto-pöydät on luotu palvelemaan tätä konseptia ja suunniteltu kestämään aikaa – näiden pöytien ääressä kahvikupponen maistuu vielä vuosienkin päästä.

Lataa +Halle Proto -pöytien esite

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.