30. 03. 2021

Tila Lounge & Showroom: uusi näyttely- ja vuokratila Tampereen keskustassa

Tila Lounge & Showroom, kokoustila ja juhlatila

Avasimme Tampereen keskustaan 25-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi täysin uudenlaisen näyttely- ja vuokratilan. Tila Lounge & Showroom on uudenlainen konsepti, jossa yhdistyy mielenkiintoinen näyttelytila ja edustava juhla-, kokous- ja saunatila.

Showroom

Tila Lounge & Showroom toimii Tampereella käyntikorttinamme. Kaikki kalusteet, valaisimet, akustiikkaratkaisut ja tekstiilit ovat valittu huolella ja ovat esillä oikeassa käyttötarkoituksessaan. Tilassa on esillä yli 60 erilaista kalustetta ja 30 erilaista valaisinta kymmeniltä eri valmistajilta. Koska maahantuomme kalusteita ja valaisimia itse ja edustamme suoraan useita kotimaisia ja kansainvälisiä design-valmistajia, pystymme tarjoamaan laadukkaita sisustusratkaisuja yritys- ja henkilöasiakkaille edullisesti. Tutustu tilassa esillä oleviin kalusteisiin ja brändeihin Tila Lounge & Showroomin verkkosivuilla ja varaa aika esittelyyn!

Yhteistyöt valmistajille

Päivitämme Showroomin tuotteita säännöllisesti. Mikäli tuotemerkiltäsi puuttuu vielä oma esittelytila Pirkanmaalta, Tila Lounge & Showroom tarjoaa tähän täydellisen ympäristön. Ota meihin yhteyttä, ja yhdessä löydämme varmasti sopivan tavan esitellä tuotteitasi!

Tila Lounge & Showroom esittelytuotteita

Tila Lounge

Sen sijaan, että esittelytilan tuotteet toimisivat vain mallikappaleina, päätimme tehdä Tampereen Showroomistamme myös monipuolisen vuokratilan. Tila Lounge tarjoaa Tampereen edustavimmat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Designkalusteilla ja -valaisimilla sisustettu monitoimitila toimii mm. juhla-, kokous-, tapahtuma-, edustus- ja saunatilana.

Tarjoiltavat voit tilata vapaasti valitsemastasi paikasta ja tilassa voit nauttia omia virvokkeita. Tilassa on myös täysin varusteltu, kompakti keittiö, josta löytyy mm. ruokailuvälineet 20 henkilölle.

Yrityksille

Tila Lounge & Showroom tarjoaa yrityksille edustavat tilat jopa 60 henkilölle, jolloin toimistotilojen laajennus hoituu näppärästi ja kustannustehokkaasti vuokraamalla. Takkahuoneen neuvottelutilassa on 16-20 hengen neuvottelupöytä, jonka päädyssä on iso 75” näyttö. Lisäksi monikäyttöisestä takkahuoneesta löytyy sohvia ja nojatuoleja 16 henkilölle. Workshop-päiviin on käytettävissä myös kaksi pienempää, kuuden hengen neuvottelutilaa. Vuokratilan jokaisessa nurkassa toimii nopea WiFi-yhteys ja kokoustilojen laadukkaat esitystekniikat ovat helppokäyttöisiä ja jatkuvassa toimintavalmiudessa.

Tila Lounge & Showroom neuvottelutila

Työntäyteisen päivän päätteeksi on mahdollisuus pulahtaa sisäuima-altaaseen sekä nauttia rentouttavista löylyistä – saunatiloihin mahtuu kerrallaan jopa 12 henkilöä. Tila soveltuu erinomaisesti myös rennompiin yritystilaisuuksiin kuten henkilöstön virkistyspäiviin, pikkujouluihin tai yhteistyökumppanien kestitsemiseen.

Tila Lounge & Showroom, saunaosasto uima-altaalla

Yksityishenkilöille

Kun vieraslista kasvaa yli kodin resurssien, Tila Loungen tunnelmallisissa tiloissa järjestyy myös juhlat ja saunaillat. Takkahuoneen neuvottelutila muuntuu käden käänteessä tunnelmalliseksi illallispaikaksi jopa 36 henkilölle. Allas- ja sauna-alue voidaan erottaa takkahuoneesta väliovella, jolloin tiloja voidaan rauhoittaa isommalle juhlaporukalle.

Tila Lounge & Showroom juhlatila Tampereella

Kaveriporukoiden saunailtoja varten käytössä on myös suuri 75” TV, josta voi katsoa urheilua tai elokuvia joko televisiosta tai suoratoistopalveluista. Saunamakkarat paistuvat kiukaan päällä roikkuvissa kiuaspannuissa ja tunnelmalliset tilat rauhoittavat ja rentouttavat arjen keskellä.

Tervetuloa Tila Lounge & Showroomiin Tampereelle!

Tila Lounge & Showroom on nyt auki esittelyille ja vuokrattavissa. 25-vuotisjuhlavuotemme sekä konseptin lanseerauksen kunniaksi tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle varauksen tehneelle tai esittelyajan varanneelle -20% alennuskupongin Designkellariin. Designkellari on Tilan verkkokauppa, jossa myymme edullisesti malli- ja näyttelykappaleita sekä kamppanjatuotteita. Varaa Tila Lounge käyttöösi osoitteesta tilalounge.fi tai sovi esittelyaika 050 514 5309 / info@tilalounge.fi.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.