15. 06. 2021

Andreu Worldin ekologinen ja palkittu Nuez Lounge BIO -nojatuoli nyt saatavana Tilasta

Tunnetun espanjalaisen suunnittelija Patricia Urquiolan suunnittelema ja Andreu Worldin valmistama uusi Nuez Lounge BIO -aulatuoli on maailman ensimmäisiä aulatuoleja, jonka ulkokuori on täysin kierrätettävä, biohajoava ja kompostoitava.

Kuva: Andreu World Nuez Lounge Bio

Rentoihin lepo- tai odotteluhetkiin kehitetyssä tuolissa on korkea selkänoja ja silmiinpistävä kolmiulotteinen ulkopinta, joka näyttää taittuvan kuin paperiarkki.

Tuolin pintamateriaali on uutta luontoystävällistä biomuovia, joka on kestävän kehityksen kannalta yhtä ekologinen materiaali kuin puu. Tuolin sisäpuoli voidaan verhoilla uudella ekologisella Circular ONE pure Eco -kankaalla, joka on valmistettu PET-pullomuovista ja tekstiilijätteistä. Tämä verhoilukangas on valmistettu täysin kierrätysmateriaalista ja on edelleen täysin kierrätettävissä.

Kuva: Andreu World Nuez Lounge Bio

Tuolin sakarajalusta on joko lujaa ja kulutusta kestävää ja FSC-sertifioitua saarnipuuta tai pulverimaalattua alumiinia. Saarnijalusta tuo tuolille lisää luonnonmukaisuutta kiertotalouden hengessä. Tuolin verhoilussa ei ole käytetty lainkaan liimaa, joten tuolin voi helposti verhoilla uudelleen tai verhoilun voi irrottaa tuolia muuten kunnostettaessa.

Nuez Lounge BIO täydentää Patricia Urquiolan suunnittelemien tuolien, pöytien ja jakkaroiden Nuez-mallistoa säilyttäen niiden kiehtovan ja teknisen luonteen. Loungetuolin taustan voi valita neljästä eri väristä: Sand, Basalt grey, Black ja Terracotta brown.

Kuva: Andreu World Nuez Lounge Bio

Nuez Lounge BIO -tuolille on myönnetty Red Dot -palkinto. Kansainvälinen 50 hengen tuomaristo vakuuttui tuolin kestävyydestä, täsmällisestä suunnittelusta, mukavuudesta ja sen ympäristövaikutuksista. Lisäksi tuoli sai hiljattain Iconic Design -tunnustuksen NYCxDESIGN-tapahtumassa.

Käy katsomassa Andreu Worldin mallisto täällä. Autamme mielellämme löytämään suunnitelmiinne sopivat Andreu World -tuotteet. Ota yhteyttä Tilan myyntiin info@tilaan.com tai soittamalla +358 9 622 4393, niin lähetämme lisätietoa.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.