09. 06. 2021

B&T Design ja Tila Partnerit sopineet jakeluyhteistyöstä

Tila Partnereiden tuorein edustus on B&T Design, joka edustaa käytännöllisyyden, estetiikan ja kestävän kehityksen yhteistä taivalta.

Tila Partnerit vastaa B&T Designin Suomen jakelusta ja B&T-kalusteita saa useilta alan toimijoilta. Käytännössä tämä tarkoittaa parempaa palvelua, tuotetukea ja tuotteiden näkyvyyttä sekä aiempaa laajempaa jakeluverkostoa.

Kuva: B&T Design Mercury

Tuolien tekemisellä aloittanut B&T Design valmistaa nykyään myös pöytiä, sohvia, raheja ja jakkaroihin sekä muita huonekaluja. Turkkilaisesta käsityöläisperinteestä modernein keinoin ponnistava B&T Design on tehnyt maailmanvalloitustaan yritysten ja julkisten tilojen edustus-, odotus- ja oleskelutiloissa. Näitä ovat muun muassa kirjastojen lukutilat, hotellien ja sairaaloiden aulat, toimistotilat ja ravintolat

Turkkilaisen muotoilun käännekohta moderniin suuntaan tapahtui vuonna 2010. Silloin Istanbul nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Nuoren väestörakenteen myötä Turkista on viime vuosina kehittynyt erinomainen ympäristö modernin muotoilun menestymiselle.

Kuva: B&T Design Bonny

Yrityksen käyttämät materiaalit ovat laadukkaita ja ajatuksella valittuja. Suunnittelun avainasemassa ovat käytettävyys, hillitty tyylikkyys ja kestävyys. B&T Design on yksi ensimmäisistä valmistajista, joka otti käyttöön polyuretaanin osana verhoiltujen huonekalujen valmistusta.

Yrityksen tuotteissa korostuva korkealaatuisuus on valmistusmateriaalien, huolellisen suunnittelun ja käytännöllisen ajattelun summa. Lopputuloksena B&T:n kalusteissa yhdistyy mukavuuden, estetiikan, värien, modernin muotoilun ja käytettävyyden saumaton liitto.

Kuva: B&T Design Jasper

B&T Lamy
Yrityksen tunnetuimpia tuoteperheitä on Lamy, johon kuuluu monenlaisia tuoleja eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kattavassa Lamy-mallistossa on paljon erilaisia runkoja. Lamy on yksi B&T Designin varhaisimmista ja suosituimmista mallistoista. Lamy-tuolit ovat yksinkertaisesti muotoiltuja ja istuimen kuppimainen muotoilu on erittäin mukava. Kestävä ja käytännöllinen rakenne tekee Lamy-tuoleista erinomaisen valinnan kaikenlaisiin julkisiin tiloihin.

Kuva: B&T Design Lamy

Käy katsomassa B&T-mallisto täältä. Autamme mielellämme löytämään suunnitelmiinne sopivat B&T-tuotteet. Ota yhteyttä Tilan myyntiin info@tilaan.com tai soittamalla +358 9 622 4393, niin lähetämme tietoa B&T-mallistosta.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.