28. 06. 2022

3DaysOfDesign 2022 – osa 1

Kööpenhaminassa vietettiin pitkästä aikaa muotoilun juhlaa, kun yli 200 näytteilleasettajaa esittelivät mallistojaan ja uutuuksiaan 3 Days of Design -tapahtumassa 15. – 17.6.2022. Tila esittelee kahdessa osassa parhaita poimintoja tapahtumasta.

+Halle

+Halle oli avannut uuden näyttelytilan Kööpenhaminan ydinkeskustaan, Strögetin varrelle. Näyttelyn vetonaulana oli ensiesittelynsä saanut Sui-tuoli, jonka poikkeuksellinen muotokieli ja toiminnallisuus puhuttelivat vierailijoita. Sui-tuolin toiminnallisuuden ideana on selkänoja, joka kääntyy leveäksi pöydäksi ja pyörivä istuin, joka mahdollistaa istujan kääntymisen “pöydän” ääreen.

Lisätietoa +Halle Sui -tuolista.

+Halle Sui
+Halle Sui

+Halle Summit oli toinen uutuus, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa Kööpenhaminassa. Summit koostuu viidestä porrasmaisesta elementistä, jotka kiinnittyvät toisiinsa vahvoilla magneeteilla. Kansainvälinen arkkitehtitoimisto Snøhettan on suunnitellut nerokkaan, yksinkertaisen ja veistoksellisen kalustesarjan, joka antaa rajattomat mahdollisuudet sisustaa mm. auloja ja kokoontumistiloja.

+Halle Summit
+Halle Summit

Lisätietoa +Halle Summit -kalustesarjasta.

Norr11

Tanskalainen Norr11 esitteli laajaa mallistoaan ja uutuuksiaan omassa näyttelytilassaan myös Strögetin varrella. Veistoksellinen Hippo-tuoliperhe on laajentunut uudella sohvalla ja nojatuolilla.

Norr11 Hippo -sohva
Norr11 Hippo -nojatuoli

Lisätietoa Norr11 Hippo -sarjasta

Norr11 Studio -sohva on kunnianosoitus 70-luvun ilmeikkäälle estetiikalle. Pehmeän mukava moduulisohva sopii niin koteihin ja julkisiin tiloihin. Sohvamallisto koostuu kuudesta erilaisesta moduulista ja irroitettavasta käsinojasta

Norr11 Studio
Norr11 Studio
Norr11 Studio

Lisätietoa Norr11 Studio -sohvasta.

Hay

Hay esitteli tapahtumassa laajasti uutta Rey-mallistoaan. Sveitsiläiselle Dietikerille alunperin v. 1971 suunniteltu mallisto lanseerattiin näyttävästi uudelleen Hay House -lippulaivamyymälässä.

Hay Rey
Hay Rey

Lisätietoa Hay Ray -mallistosta.

Montana

Montana esitteli uudessa näyttelytilassaan näyttävästi uutta Marée-tuoliperhettään. Montana Marée-tuolin kuppi-istuin on valmistettu 100% kierrätetystä muovista ja siinä on käytetty mahdollisimman vähän muovia. Kuppiosan aaltoileva muoto vähentää materiaalin käyttöä ja tekee pinnasta elävän ja mielenkiintoisen oloisen. Tuolia saa eri runkovaihtoehdoilla ja myös verhoiltuna versiona.

Montana Marée

Lisätietoa Montana Marée -tuolista.

Montana osti vuosi sitten keväällä Engelbrechtsin ja samalla arkkitehti Jørgen Rasmussenin v. 1958 suunnittelema Kevi-tuolimallisto siirtyi Montanalle. Montana esitteli Kevi-tuolin 3 Days of Design -tapahtumassa 8 uudessa värissä.

Montana Kevi 2060
Montana Kevi 2060

Lisätietoa Montana Kevi -tuolien uusista väreistä.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.