21. 11. 2023

Carl Hansen & Son: Tyylikkäät designkalusteet projektisisustamiseen

TILA – Asiantuntija projektisisustuksessa

TILA on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut projektisisustukseen. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin. Olemme pitkän linjan asiantuntijoita alallamme, ja vahva kokemuksemme sekä kumppaniverkostomme takaavat asiakkaillemme parhaat ratkaisut projekteihin.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme puolueeton perheyritys. Emme ole suunnittelutoimisto, mutta autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Projekteissamme tärkein tehtävämme on yhdistää suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti saumattomasti yhteen. Tämä onnistuu laajan mallistomme ja vankkaan 28 vuoden kokemukseen perustuvan osaamisemme avulla.

Projektisisustamisen avaimet – Laatu ja tyylikkyys

Projektisisustuksessa keskeisiä arvojamme ovat laatu ja tyylikkyys. Tarjoamme huolella valittuja eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Carl Hansen & Son on yksi yhteistyökumppaneistamme, joka tunnetaan ensiluokkaisesta designista ja laadukkaasta käsityöstään.

Carl Hansen & Sonin kalusteet on valmistettu massiivipuusta, mikä varmistaa niiden kestävyyden ja ajattoman tyylikkyyden. Ne sopivat täydellisesti niin toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin kuin hoiva- ja opetustiloihinkin. Voimme ylpeinä tarjota Carl Hansen & Sonin laadukkaita tuotteita asiakkaillemme, jotka arvostavat kestävyyttä, designia ja toimivuutta projektisisustuksessa.

TILA – Luotettava kumppani projekteissasi

Kun tarvitset projektisisustukseen laadukkaita ja tyylikkäitä designkalusteita, TILA on luotettava ja osaava valinta. Autamme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat tuotteet edullisesti ja ammattitaidolla. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi. Räätälöimme ratkaisut projektisi visioon ja budjettiin sopiviksi, jotta lopputulos vastaa tarkalleen tarpeitasi.

Ota yhteyttä TILAan ja anna meidän auttaa sinua luomaan inspiroiva ja toimiva projektisisustus. Yhdessä voimme luoda tiloja, jotka kuvastavat brändiäsi ja luovat viihtyisän ympäristön työntekijöille ja asiakkaille. TILA – ammattilainen projektisisustuksessa.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.