21. 11. 2023

Innostavia sisustusratkaisuja hotellihuoneisiin

Projektisisustus: TILA tuo innovatiivisia sisustusratkaisuja hotellihuoneisiin

TILA on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin. Yksi keskeisistä asiakasryhmistämme ovat hotellit, joille tarjoamme inspiraatiota ja innovatiivisia sisustusratkaisuja hotellihuoneisiin.

Hotellihuoneiden sisustaminen on olennainen osa hotellivieraiden kokemusta ja viihtyvyyttä. Haluamme auttaa hotellisi erotuumaan kilpailijoista tarjoamalla ainutlaatuisia ja inspiroivia sisustusratkaisuja, jotka herättävät tunteita ja tarjoavat unohtumattoman vierailun. TILA-konseptimme perustuu yhdistämään visuaalisesti houkuttelevan ilmeen ja käytännölliset ratkaisut, jotta hotellihuoneet vastaavat samanaikaisesti niin vieraiden esteettisiä kuin toiminnallisia tarpeita.

Uniikkeja sisustusratkaisuja hotellihuoneisiin

Ymmärrämme, että jokainen hotelli on ainutlaatuinen ja haluaa erottua omalla tavallaan. Me TILA:lla tarjoamme rajattoman valikoiman erilaisia sisustusratkaisuja, jotta voimme luoda hotelleihin juuri sellaisen tunnelman ja ilmeen, jota haluat vieraidesi kokevan. Olipa tarpeen luoda moderni boutique-hotellin tunnelma, rustiikkinen maalaishotellin fiilis tai minimalistinen ja skandinaavinen kokemus, meillä on ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on meille keskeisessä roolissa. Tarjoamme tukea ja apua suunnitteluprosessissa, jotta voimme yhdessä löytää juuri sinun hotellillesi sopivimmat sisustusratkaisut. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdestä paikasta – toimistokalusteet, designvalaisimet sekä akustiikkaratkaisut. Voimme auttaa sinua luomaan kokonaisvaltaisen ja harmonisen ilmeen huoneisiin, joka tukee hotellisi brändiä ja tarjoaa vieraillesi unohtumattoman kokemuksen.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.