21. 11. 2023

Käytetyt toimistokalusteet – ympäristöystävällinen vaihtoehto

TILA – Projektisisustuksen asiantuntija

TILA on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut projektisisustukseen. Olemme kotimainen, puolueeton ja laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita maahantuova yritys. Palveluihimme kuuluu tilojen suunnitteluun sopivien kalusteiden löytäminen niin suunnittelutoimistoille kuin asiakkaillemme, jotka tarvitsevat kalusteita esimerkiksi toimistoihinsa, ravintoloihinsa, hotelleihinsa, hoiva- ja opetustiloihinsa.

Me TILAssa ymmärrämme, että projektisisustuksessa visio ja budjetti on usein sovitettava yhteen. Siksi autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivat ja laadukkaat kalusteet projektiinsa edullisesti. Olemme ylpeitä laajasta mallistostamme ja 28 vuoden kokemuksestamme. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me tarjoamme asiantuntemusta ja palvelua projektisisustuksen kaikkiin vaiheisiin.

Ympäristöystävällisyys käytetyissä toimistokalusteissa

Kaikki meistä tietävät, että ympäristön huomioiminen on nykypäivänä entistä tärkeämpää. Siksi haluammekin korostaa käytettyjen toimistokalusteiden ympäristöystävällisyyttä. Valitsemalla käytettyjä kalusteita voit tehdä ympäristöteon ja samalla saavuttaa korkeaa laatua ja tyyliä toimistosi sisustamiseen.

Käytetyt toimistokalusteet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon uusien kalusteiden ostamiselle. Ne ovat ympäristöystävällisiä, koska ne vähentävät uusien kalusteiden valmistuksessa syntyviä hiilidioksidipäästöjä ja energiankulutusta. Käytettyjen kalusteiden valitseminen auttaa myös vähentämään jätteiden määrää, sillä kalusteet saavat uuden elämän toimistossasi sen sijaan, että ne päätyisivät kaatopaikalle.

Laadukkaat ja tyylikkäät vaihtoehdot

Käytettyjen toimistokalusteiden valikoima on nykyään erittäin monipuolinen ja laadukas. Voit löytää huippumerkkien kalusteita, joita on käytetty vain lyhyen aikaa, tai vanhempia klassikkomalleja, joiden tyylikkyys säilyy ajan kulumisesta huolimatta. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia työtuoleja, pöytiä, säilytysratkaisuja ja muita kalusteita, jotka sopivat erilaisiin toimistotiloihin ja tarpeisiin.

Kaikki käytetyt toimistokalusteet tarkistetaan ennen myyntiin laittamista ja tarvittaessa huolletaan tai kunnostetaan. Haluamme varmistaa, että kalusteet ovat turvallisia, toimivia ja hyväkuntoisia ennen kuin ne menevät uuteen käyttöön. Voit siis luottaa siihen, että saat meiltä laadukkaat käytetyt kalusteet, jotka palvelevat toimistoasi pitkään ja kestävät käyttöä.

Yhteenveto

TILA on kotimainen, luotettava ja kokenut projektisisustuksen asiantuntija. Tarjoamme laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin. Autamme suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet projekteihin edullisesti. Ympäristön huomioiminen on meille tärkeää, ja siksi korostamme käytettyjen toimistokalusteiden ympäristöystävällisyyttä. Käytetyt kalusteet tarjoavat laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja toimistotilojen sisustamiseen, samalla vähentäen ympäristövaikutuksia. Löydä täydelliset käytetyt toimistokalusteet TILAn laajasta ja monipuolisesta valikoimasta!

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.