21. 11. 2023

Plushalle – Mukavuutta ja rentoa eleganssia työympäristöön

TILA – Projektisisustamisen ammattilainen

TILA on vuonna 1995 perustettu kotimainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Toimimme projektien parissa tarjoten laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on laaja kumppaniverkosto ja 28 vuoden kokemus alalta, mikä mahdollistaa meille tarjota parhaita ratkaisuja asiakkaillemme.

Plushalle – Mukavuutta ja rentoa eleganssia työympäristöön

Yksi suosituimmista valmistajista on Plushalle, joka tarjoaa työympäristöön mukavuutta ja rentoa eleganssia. Plushallen kalusteet soveltuvat täydellisesti erilaisiin toimitiloihin, joissa halutaan luoda viihtyisää ja tyylikästä tunnelmaa. Plushalle on erinomainen valinta niin avokonttoreihin, neuvotteluhuoneisiin kuin vastaanottoalueillekin.

Plushalllen valikoimaan kuuluvat laadukkaat istuimet, sohvaryhmät ja pöydät. Istuimissa käytetty pehmeämpi materiaali ja ergonomiset muodot takaavat hyvän istumismukavuuden. Monipuoliset värivaihtoehdot antavat mahdollisuuden luoda omanlaisensa tunnelman toimistoon tai muuhun tilaan. Plushallen tuotteiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja hyvän käyttökokemuksen.

TILA auttaa suunnittelijoita ja asiakkaita

TILA on puolueeton projektisisustamisen ammattilainen, joka ei toimi suunnittelutoimistona. Kuitenkin meillä on vahva osaaminen ja 28 vuoden kokemus alalta, mikä mahdollistaa meidän auttaa suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet jokaiseen projektiin edullisesti.

Meidän tehtävämme projekteissa on nivoa yhteen suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti. Laajan mallistomme ja kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Oli kyseessä sitten moderni tai klassinen tyyli, meiltä löytyy ratkaisut jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Haluamme olla tukena ja tarjota parhaan asiantuntemuksen asiakkaillemme toteuttaaksemme toiveita ja luodaksemme viihtyisiä työympäristöjä. Yhteistyössä suunnittelijoidemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme luomaan työtiloja, jotka inspiroivat ja tehostavat työntekoa samalla tarjoten mukavuutta ja harmoniaa.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.