21. 11. 2023

Bensen Collar -nojatuoli – mukavuutta ja tyyliä toimistoon

Tervetuloa TILAan – Projektisisustuksen ammattilaiseen

Tervetuloa TILAan, vuonna 1995 perustettuun perheyhtiöön, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Meidän tehtävämme on tuoda laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme puolueeton kotimainen toimija, jolla on laaja kumppaniverkosto.

Emme ole suunnittelutoimisto, mutta olemme täällä auttaaksemme suunnittelijoita, asiakkaitamme sekä sinua löytämään sopivimmat tuotteet juuri sinun projektiisi edullisesti. Kokeneena projektisisustuksen ammattilaisena pyrimme aina yhdistämään suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetin. Teemme tämän laajan mallistomme sekä yli 28 vuoden kokemuksen avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä suunnittelu ja laadukkaat tuotteet luovat viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä.

Bensen Collar – Ylellistä mukavuutta ja tyylikkyyttä toimistoosi

Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle yhden uusimmista tuotteistamme – Bensen Collar -nojatuolin. Tämä ylellinen ja tyylikäs nojatuoli on täydellinen valinta toimistotilaan, jossa haluat yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Collar soveltuu loistavasti erilaisiin projektisisustuskohteisiin, kuten vastaanottoalueille, auloihin tai taukotiloihin.

Mutta mikä tekee Collar-nojatuolista niin erityisen? Laadukkaan suunnittelun lisäksi, Collar tarjoaa ylivertaisen mukavuuden. Sen ergonomisesti muotoillut pehmusteet ja selkänoja takaavat optimaalisen istuinmukavuuden pitkänkin istumisen aikana. Voit rentoutua ja työskennellä tehokkaasti Collarin pehmeässä syleilyssä. Se on myös saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit valita juuri sinun toimistosi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon.

TILA tarjoaa laajan valikoiman erilaisia projektisisustusratkaisuja, ja nojatuolien lisäksi tarjomme sinulle myös muita toimistotuotteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan inspiroiva, toimiva ja viihtyisä toimistotila, jossa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät. Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.