21. 11. 2023

TILA – Parhaat kalusteet ravintoloihin

TILA – Projektisisustuksen ammattilainen

TILA on suomalainen projektisisustamiseen erikoistunut perheyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1995 lähtien. Erikoisalanaamme on tuoda maahan laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen yritys, jonka vahvuutena on laaja kumppaniverkosto ja 28 vuoden kokemus alalta.

Mitään suunnittelutoimistona emme toimi, mutta olemme valmiita auttamaan suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Tehtäksemme muodostuu usein suunnittelijan visioiden yhteensovittaminen asiakkaan budjetin kanssa. Tätä teemme hyödyntämällä monipuolista mallistoa ja pitkäaikaista kokemustamme alalta.

Laajasta mallistosta inspiraatiota ravintolasi sisustukseen

Ravintolan sisustus on olennainen osa asiakaskokemusta ja tunnelmaa. TILA tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kalusteita ja valaisimia, joiden avulla voit luoda uniikin ja houkuttelevan ilmapiirin ravintolallesi. Olitpa sitten suunnittelemassa pienempää ravintolaa tai suurempaa kaupunkiravintolaa, meiltä löytyy ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Tarjoamme tyylikkäitä ja kestäviä designkalusteita, jotka sopivat täydellisesti ravintolan eri tiloihin, kuten salaattibaariin, baaritiskille tai ruokasaleihin. Valikoimastamme löydät myös erilaisia istuimia ja pöytiä eri tyyleissä ja materiaaleissa. Olitpa sitten kiinnostunut modernista, skandinaavisesta tai perinteisemmästä sisustuksesta, meiltä löydät varmasti sopivat kalusteet ravintolasi tarpeisiin.

Yksilölliset ratkaisut ravintolatilan tarpeisiin

Jokainen ravintolatila on uniikki ja vaatii yksilöllisiä ratkaisuja. TILA auttaa sinua löytämään sopivat kalusteet ja valaisimet, jotka täyttävät ravintolasi tarpeet ja luovat haluamasi tunnelman. Tarjoamme myös akustiikkatuotteita, joiden avulla voit vähentää tilan melua ja luoda miellyttävän äänimaailman asiakkaillesi.

Olipa kyseessä pienempi ravintola tai suurempi tila, meiltä löydät kalusteet ja tarvikkeet niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Tarjoamme myös valaisimia, jotka korostavat tilan tunnelmaa ja luo sopivan valaistuksen erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat kattavan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät projektisi vaatimukset ja odotukset.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.