21. 11. 2023

TILA – Suunnittelijoiden ja asiakkaiden luotettava kumppani

TILA – Projektisisustuksen luotettava kumppani

Tervetuloa TILAN maailmaan, suunnittelijoiden ja asiakkaiden luotettavaan kumppaniin. Vuonna 1995 perustettu TILA on pitkän linjan projektisisustamiseen erikoistunut perheyhtiö. Ydintoimintaamme kuuluu laadukkaiden eurooppalaisten toimisto- ja designkalusteiden tuominen maahan sekä valaisimien ja akustiikkatuotteiden tarjoaminen toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä puolueettomasta kotimaisesta perheyhtiöstämme, jolla on vahva ja laaja kumppaniverkosto.

Emme ole suunnittelutoimisto, mutta olemme täällä auttamassa suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään juuri sopivat tuotteet jokaiseen projektiin edulliseen hintaan. Meillä on vankka 28 vuoden kokemus alalta, mikä auttaa meitä yhdistämään suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetin saumattomasti yhteen. Olemme valmiita auttamaan ja neuvomaan kaikissa projektisi sisustustarpeissa.

Visiomme – Tuoda designia ja toiminnallisuutta projekteihisi

TILAn visio on tuoda kauniita ja toiminnallisia sisustusratkaisuja projekteihisi. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme laajan mallistomme avulla vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä moderni toimisto, kodikas ravintola tai viihtyisä hotellihuone, meiltä löydät ratkaisun.

Asiantuntijatiimimme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan parhaiten sopivat tuotteet ja kalusteet projektisi tarpeisiin. Tarjoamme kestäviä ja laadukkaita vaihtoehtoja, jotka eivät ainoastaan täytä visiosi, vaan myös täyttävät käytännön vaatimukset. Emme tingi laadusta, ja uskomme, että hyvin suunniteltu ja toteutettu sisustus luo parempaa työ- ja asiointiympäristöä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan TILAan

TILA on sinun kumppanisi projektisisustuksen maailmassa. Autamme sinua löytämään juuri sopivat kalusteet ja tuotteet projektisi tarpeisiin. Yhdistämme suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetin ammattitaidolla ja kokemuksella. TILAn laaja mallisto, korkea laatu ja asiantunteva tiimi takaavat onnistuneen projektisisustuksen jokaisessa kohteessa.

Ota rohkeasti yhteyttä TILAan ja tule tutustumaan meihin. Palvelemme mielellämme ja kartoitamme juuri sinun projektisi vaatimukset. Yhdessä voimme luoda toimivia ja kauniita tiloja, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Tervetuloa TILAn asiakkaaksi – me olemme täällä auttamassa sinua!

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.