21. 11. 2023

Valaistusvinkit sisustukseen

TILA – Ammattilainen projektisisustuksessa

TILA on vuonna 1995 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustukseen. Me TILAssa tuomme maahan eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme puolueeton kotimainen perheyhtiö, jolla on laaja kumppaniverkosto.

Vaikka emme ole suunnittelutoimisto, me TILAssa autamme suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet edullisesti. Yli 28 vuoden kokemuksella tiedämme, että projektin onnistumisessa tärkeässä roolissa on suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti. Tässä meidän laaja mallistomme ja asiantuntemuksemme tulevat avuksesi.

Valaistus sisustuksen keskiössä

Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus luo tilaan tunnelmaa ja korostaa sisustuksen vahvuuksia. Me TILAssa tiedämme, että valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä projektisisustuksen onnistumisessa. Sisustusprojektien yhteydessä valaistukseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota, jotta sisustuksen kauneus ja toiminnallisuus tulevat esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman akustiikkatuotteita, jotka eivät ainoastaan paranna tilan äänimaisemaa, vaan myös toimivat valaistuksen osana. Esimerkiksi akustiikkavalaisimet yhdistävät tehokkaan äänenhallinnan ja miellyttävän valaistuksen, mikä parantaa tilan tunnelmaa ja työskentelyolosuhteita. Lisäksi valikoimastamme löydät monenlaisia valaisimia, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset sisustukselliset ja valaistukselliset tarpeet. Me autamme sinua löytämään juuri sinun projektisi tarpeisiin sopivat valaisimet.

Valaistusvinkit projektisisustukseen

Valaistusvinkkiemme avulla voit luoda tilaan haluamasi tunnelman ja tehdä siitä toimivan ja visuaalisesti houkuttelevan. Ensimmäinen vinkkimme on käyttää erilaisia valonlähteitä, kuten kattovalaisimia, lattiavalaisimia ja pöytävalaisimia, jotta saat monipuolisen valaistuksen tilaan. Toiseksi, harkitse valaistuksen säätömahdollisuuksia, kuten himmennystä ja valon värilämpötilan säätämistä. Näiden avulla voit luoda erilaisia tunnelmia eri tilanteisiin. Kolmanneksi, kiinnitä huomiota valaisimien suuntaamiseen ja sijoittamiseen, jotta valo osuu halutuille alueille ja korostaa sisustuksen yksityiskohtia.

Kun suunnittelet projektisisustusta, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua valaisemisessa. TILAssa meillä on pitkä kokemus projektisisustuksesta ja tunnemme valaistuksen vaikutukset tilaan. Tarjoamme laadukkaita valaisimia erilaisiin tarpeisiin ja autamme sinua löytämään sopivimmat tuotteet budjettiisi. Luota projekteissasi ammattilaiseen ja valitse TILA – luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani projektisisustuksessa.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.