12. 12. 2023

Andreu World – Laadukkaat designkalusteet TILA:lta

Tila – laadukkaita designkalusteita projektisisustukseen

Tila on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme pitkäaikainen toimija alalla, ja meillä on vankkaa kokemusta ja laaja kumppaniverkosto.

Projekteissa työmme keskiössä on suunnittelijan visioiden ja asiakkaan budjetin yhdistäminen. Vaikka emme ole suunnittelutoimisto, autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet jokaiseen projektiin edullisesti. Tila tarjoaa monipuolisen malliston, josta voi valita laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita erilaisiin sisustusratkaisuihin. Meille on tärkeää, että kalusteet istuvat tilaan sekä toiminnallisesti että esteettisesti.

Laaja valikoima toimisto- ja designkalusteita

Meiltä löydät laajan valikoiman toimisto- ja designkalusteita, jotka soveltuvat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Tarjoamme esimerkiksi ergonomisia työtuoleja, käytännöllisiä työpöytiä, trendikkäitä neuvotteluhuonekalusteita, mukavia aulatuoleja ja monia muita ratkaisuja toimistoihin. Jos tarvitset kalusteita ravintolaasi tai hotelliisi, meiltä löytyy laadukkaita tuoleja, pöytiä ja baarituoleja eri tyyleissä ja materiaaleissa. Hoiva- ja opetustiloihin tarjoamme käytännöllisiä ja kestäviä kalusteita, jotka edistävät turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Kaikki tarjoamamme kalusteet ovat huolella valittuja eurooppalaisia merkkejä, jotka tunnetaan laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä käytössä että ulkonäöltään. Valikoimassamme on myös laadukkaita valaisimia ja akustiikkatuotteita, jotka täydentävät tilojen kokonaisuutta ja parantavat käyttömukavuutta. Niin suunnittelijat kuin asiakkaatkin voivat luottaa siihen, että meiltä löytyy sopivat ratkaisut jokaiseen projektin tarpeeseen.

Tila – luotettava ja ammattitaitoinen kumppani

Tila on kotimainen perheyritys, jolla on pitkä historia projektisisustuksen parissa. Olemme tunnettuja ammattitaitoisesta ja joustavasta palvelusta, joka perustuu vahvaan kokemukseen ja osaamiseen. Meidän tavoitteenamme on luoda kaluste- ja sisustusratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja luovat toimivia ja kauniita tiloja. Tehtävänämme on yhdistää suunnittelijoiden visiot ja asiakkaiden budjetit toimiviksi ja tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Varmistamme, että projektisi etenee sujuvasti ja tuloksena on laadukas ja toimiva sisustus.

Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme ja perheyrityksemme arvoista, jotka näkyvät kaikessa tekemisessämme. Asiakkaittemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja panostamme laadukkaaseen palveluun ja tuotteisiin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan valikoimaamme ja kumppanuuteen Tila kanssa projektisisustuksesi toteuttamisessa. Tila – yhdistämme tyylin ja toimivuuden projektisisustuksessa.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.