22. 12. 2023

Howe – Miten luoda ergonominen työympäristö

Tervetuloa TILAan – Projektisisustamisen ammattilaisiin

Tervetuloa tutustumaan TILAan, Suomen projekti- ja projektisisustusalan johtavaan perheyhtiöön. Perustimme yrityksen vuonna 1995, ja olemme siitä asti toimineet projektisisustuksen parissa. Meidän tavoitteenamme on tarjota laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme puolueeton kotimainen perheyritys, jolla on laaja kumppaniverkosto, ja luotamme 28 vuoden kokemukseemme alalta.

Kun puhumme projektisisustuksesta, emme ole suunnittelutoimisto, mutta tarjoamme asiantuntevaa apua suunnittelijoille ja asiakkaille heidän projekteissaan. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on luoda yhteys suunnittelijan visioiden ja asiakkaan budjetin välille. Tähän meidän 28 vuoden mittava mallistomme ja kumppanuusverkostomme tulevat avuksi. Autamme sinua löytämään sopivimmat tuotteet ja ratkaisut edullisesti, jotta unelmasi projektisi voivat toteutua.

Ergonomia – Tila-apu työympäristössäsi

Kun puhumme ergonomiasta työympäristössä, puhumme yhtäkkisistä hyvin monitahoisista asiosta. Hyvä ergonomia auttaa meitä kaikkia saavuttamaan parhaan mahdollisen tehokkuuden ja mukavuuden päivittäisissä töissämme. Se auttaa vähentämään työtapaturmien riskiä ja estää työperäisiä sairauksia. Työntekijöiden hyvinvointi ja tuottavuus ovat suoraan yhteydessä ergonomiseen työympäristöön.

TILA ymmärtää ergonomian tärkeyden ja tarjoaa laajan valikoiman ergonomisia ratkaisuja työympäristöihin. Oli kyseessä sitten korkeussäädettävä työpöytä, ergonominen tuoli tai akustiikkaratkaisut, meillä on ratkaisut sinulle. Teemme yhteistyötä johtavien eurooppalaisten kalusteiden valmistajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia, ergonomisia tuotteita. Tarjoamme myös asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta sopivien ratkaisujen valitsemisessa projektiisi, jotta voit luoda ergonomisen työympäristön, joka parantaa työntekijöidesi hyvinvointia ja tuottavuutta.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.