13. 12. 2023

Plushalle – Kodikkuutta ja rentoutumista

Tervetuloa Plushalleen!

Tervetuloa TILA:n Plushalleen, paikkaan jossa kodikkuus ja rentoutuminen kohtaavat projektisisustamisen maailmassa. Plushalle tarjoaa sinulle laajan valikoiman laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita, jotka sopivat täydellisesti toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Me, TILA, olemme perheyhtiö, jolla on yli 25 vuoden kokemus projektisisustamisesta, ja olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Kodikkuutta työympäristöön

Tutkimukset ovat osoittaneet, että viihtyisä ja kodikas työympäristö edistää työntekijöiden hyvinvointia sekä parantaa tuottavuutta. Plushalleella ymmärrämme tämän ja tarjoamme laadukkaita kalusteita ja sisustusratkaisuja, jotka tekevät työympäristöstäsi miellyttävän ja inspiroivan. Olipa kyseessä moderni toimisto tai perinteinen yritystila, meillä on laaja mallisto, josta löydät juuri sinun tyyliisi sopivat tuotteet.

Rentoutumista hoiva- ja opetustiloihin

Hoiva- ja opetustilojen sisustus vaatii erityistä huomiota, jotta tilat olisivat sekä toiminnalliset että viihtyisät. Plushalle tarjoaa laadukkaita ja kestäviä sisustusratkaisuja, jotka auttavat luomaan rauhallisen ja inspiroivan ympäristön hoiva- ja opetusalalla. Valikoimastamme löydät muun muassa ergonomisia kalusteita, akustiikkatuotteita sekä valaisimia, jotka edistävät oppimista ja parantavat työskentelyolosuhteita. Luota TILA:n ammattitaitoon ja kumppaniverkostoon, kun haluat luoda tiloista, joissa ihmiset voivat rentoutua ja menestyä.

Projektisisustamisen ammattilaiset

TILA ei ole suunnittelutoimisto, mutta olemme täällä auttamassa suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Yli 25 vuoden kokemuksemme projektisisustamisen alalta takaa sen, että tiedämme mitä tarvitaan, jotta suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti kohtaavat harmonisesti. Tarjoamme laajan mallistomme lisäksi myös asiantuntevaa neuvontaa ja tukea, jotta projekti etenee sujuvasti ja lopputulos on toiveidesi mukainen. Valitsemalla TILA:n Plushallen, valitset luotettavan ja kotimaisen perheyhtiön, joka tekee projektisisustamisesta helppoa ja onnistunutta.

Ota yhteyttä

Tutustu tarjontaamme Plushalleen verkkosivuillamme ja ota meihin yhteyttä, kun haluat tehdä työympäristöstäsi kodikkaan tai luoda rentouttavan ympäristön hoiva- tai opetustiloihin. TILA:n asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat sisustusratkaisut. Yhdessä voimme luoda tiloja, joissa on hyvä olla ja joissa sekä työntekijät että asiakkaat voivat menestyä.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.