12. 12. 2023

Tutustu TILA:n sisustustuotevalikoimaan

Laadukkaat sisustustuotteet TILAn valikoimassa

TILA tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia sisustustuotteita projektisisustuksen tarpeisiin. Toimimme vuonna 1995 perustettuna perheyhtiönä ja erikoistumme toimisto- ja designkalusteisiin sekä valaisimiin ja akustiikkatuotteisiin. Kauttamme saat laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme ja laajasta kumppaniverkostostamme, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

TIILAn valikoimasta löydät monipuolisesti erilaisia kalusteita ja tuotteita eri tarpeisiin. Suunnittelutoimistot ja asiakkaat voivat hyödyntää asiantuntemustamme ja kattavaa mallistoaamme löytääkseen juuri oikeat tuotteet kuhunkin projektiin. Kokeneena toimijana ymmärrämme, että jokaisessa projektissa on tärkeää yhdistää suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sopivimmat tuotteet edullisesti, jotta projektit toteutuvat sujuvasti ja tyylikkäästi.

TILA – Projektisisustuksen luottokumppani

TILA on sitoutunut tarjoamaan korkealuokkaista palvelua ja laadukkaita sisustustuotteita projektisisustuksen tarpeisiin. Emme ole pelkästään suunnittelutoimisto, vaan toimimme yhteistyökumppanina suunnittelijoille ja asiakkaille. Tilausten yhteydessä autamme valitsemaan juuri oikeat kalusteet ja tarvikkeet eri tiloihin, aina toimistoista hoiva- ja opetustiloihin.

TILAn 28 vuoden kokemus alalta takaa vankan ammattitaidon ja syvällisen tuntemuksen sisustustuotteista. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota erilaisia tyylejä ja muotoiluja, joista valita juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Laadukkaiden kalusteiden lisäksi tarjoamme myös valaisimia ja akustiikkatuotteita, jotka ovat tärkeitä tilojen toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta.

Oli kyseessä sitten pienempi projekti tai suurempi kokonaisuus, voit luottaa TILAan projektisisustuksen kumppanina. Autamme sinua löytämään sopivimmat tuotteet tarpeisiisi sekä vaatimuksiasi ja budjettiasi kunnioittaen. Tutustu laajaan mallistoomme ja ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme jo tänään, niin autamme sinua luomaan viihtyisän ja toimivan tilan.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.