21. 11. 2023

TILA – Laadukkaat kalusteet hotelleihin

Tervetuloa TILA:n hotellikalusteiden maailmaan

TILA on pitkään alalla toiminut Suomalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten projektisisustus- ja designkalusteiden tuontiin. Tarjoamme laajan valikoiman eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin, hoiva- sekä opetustiloihin. TILA on Suomalainen perheyhtiö, jolla on vahva kumppaniverkosto ja jo yli kahden vuosikymmenen kokemus alalta.

Emme ole pelkästään suunnittelutoimisto, vaan autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään juuri heidän projektiinsa sopivimmat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Meille suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti ovat tärkeimpiä asiat, ja pyrimme aina nivomaan nämä yhteen. Luotettavat ja laadukkaat kalusteet luovat ensiluokkaisen hotellikokemuksen, ja meidän tehtävänämme on auttaa sinua toteuttamaan juuri sellaisen hotelliympäristön, josta unelmoit.

Hotellikalusteet, jotka täyttävät korkeat vaatimukset

TILA tarjoaa hotelleihin valikoiman laadukkaita kalusteita, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia huonekaluja, kuten sängyt, sohvat, tuolit ja pöydät, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä ja samalla luomaan tunnelmaa. Tarkoin valitut materiaalit ja laadukas viimeistely tekevät kalusteista kestäviä ja ajattomia.

Ymmärrämme, että hotellien sisustus on osa hotellin brändiä ja tunnelmaa. Siksi tarjoamme laajan malliston kalusteita eri tyyleihin ja tarpeisiin. Olipa hotellin sisustuksen tavoite moderni tyylikkyys, perinteinen tunnelma tai jotain siltä väliltä, löydät meiltä varmasti sopivat kalusteet. Voit valita kalusteiden materiaalit, värit ja yksityiskohdat huolellisesti hotellin tyylin mukaisesti. Ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun hotellisi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Hotellikalusteet, jotka tarjoavat mukavuutta ja toimivuutta

Hotellihuoneen kalusteilla on suuri merkitys yöpyjän viihtyisyydelle ja mukavuudelle. Tarjoamme hotelleihin laadukkaita patjoja, joiden ansiosta yöpyjät saavat levollisen ja ergonomisen unen. Lisäksi valikoimastamme löydät sohvat, nojatuolit ja työtuolit, jotka tarjoavat rentouttavan ja viihtyisän ympäristön hotellihuoneessa. Hotellikalusteidemme avulla voit luoda huoneeseen toimivia ratkaisuja, jotka takaavat optimaalisen käytettävyyden ja mukavuuden.

TILA:n hotellikalusteet eivät ainoastaan tarjoa mukavuutta, vaan myös huippuluokan toimivuutta. Kalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon hotelliympäristön erityistarpeet. Esimerkiksi työpöytien ja säilytysratkaisujen tulee olla tilavia, toimivia ja helposti käytettäviä. Tarjoamme laajan valikoiman kalustevaihtoehtoja eri huonekategorioille, jotta voit valita juuri hotellisi tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.