21. 11. 2023

TILA – Laadukkaat valaisimet ja akustiikkatuotteet projekteihin

TILA – Laadukkaat valaisimet ja akustiikkatuotteet projekteihin

TILA on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Tila tarjoaa laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Yrityksemme ylpeydenaiheena on olla kotimainen ja puolueeton toimija alalla, jolla meillä on vahva 28 vuoden kokemus sekä laaja kumppaniverkosto.

Projekteissa TILA ei toimi suunnittelutoimistona, mutta meillä on aito halu auttaa suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet projektien tarpeisiin. Tarjoamme edullisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme budjetteja, samalla kunnioittaen suunnittelijoiden visioita. Meidän tehtävämme onkin yhdistää suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti toisiinsa ammattitaidolla ja intohimolla. Voit luottaa laajaan mallistoomme, joka kattaa erilaiset tarpeet ja tyylit, joten unelmiesi tila on vain askeleen päässä toteutumisesta yhdessä kanssamme.

Laadukkaat valaisimet projekteihin

Valaistus on keskeinen osa minkä tahansa tilan luomista ja tunnelman rakentamista. TILA tarjoaa laadukkaita valaisimia erilaisiin projekteihin. Olipa kyseessä modernit toimitilat tai viihtyisä ravintolaympäristö, meillä on valikoimassamme juuri sinulle sopiva ratkaisu. TILA:n valaisimet tuovat sekä toiminnallisuutta että estetiikkaa tilaan, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Valikoimastamme löytyy monipuolisia valaisinratkaisuja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Voit valita esimerkiksi kohdevalot, upotettavat valaisimet, riippuvalot tai seinävalot, jotka täyttävät tilan valaistustarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. TILA:n ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua löytämään- juuri sinun projektiisi sopivat valaisimet, jotka eivät vain täytä funktionaalisen tarkoituksen, vaan myös nostavat tilan visuaalista ilmettä uudelle tasolle.

Akustiikkatuotteet – Tarvittava äänimaailma projekteihin

Mikäli työskentelet avokonttorissa tai suurehkossa tilassa, jossa äänet voivat häiritä keskittymistäsi, TILA tarjoaa myös akustiikkatuotteita, jotka auttavat luomaan rauhallisen ja miellyttävän äänimaailman. Akustiikkatuotteemme vaimentavat häiritseviä ääniä, vähentävät kaikua ja parantavat tilan äänimaailmaa, luoden paremmat työskentelyolosuhteet.

Olitpa sitten rakentamassa uutta toimistotilaa tai haluat parantaa olemassa olevan tilan äänieristystä, TILA:n valikoimassa on monipuolisia akustiikkatuotteita, kuten äänenvaimennuslevyjä, seinäpaneeleja, sitomoita sekä ääntä eristäviä verhoja. Autamme sinua valitsemaan oikeat akustiikkatuotteet projektisi tarpeisiin sekä tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa niiden sijoittelussa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti niistä.

TILA on luotettava kumppani, jonka avulla voit luoda toimivan, kauniin ja akustiikaltaan laadukkaan tilan projekteihisi. Tarjoamme kilpailukykyistä hinnoittelua, joustavia toimitusaikoja ja parasta palvelua. Ota yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua toteuttamaan unelmiesi tilan!

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.