19. 01. 2024

TILA – Suomalaista sisustamista vuodesta 1995

TILA – Suomalaista sisustamista vuodesta 1995

TILA on suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja siitä lähtien olemme tarjonneet laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin. Toimimme pääasiassa toimistoissa, ravintoloissa, hotelleissa, sekä hoiva- ja opetustiloissa. Olemme kotimainen ja puolueeton perheyhtiö, jolla on vahva kumppaniverkosto.

Tuotteet ja palvelut

TILA ei ole suunnittelutoimisto, mutta autamme suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet projekteihin, ja teemme sen edullisesti. Yli 28 vuoden kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan laajan mallistomme, josta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Meille on tärkeää nivouttaa suunnittelijoiden visiot ja asiakkaiden budjetit yhteen, jotta lopputulos vastaa molempien odotuksia. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua, ja autamme heitä tekemään oikeat valinnat tilojensa sisustamiseen.

Kumppanuus ja luotettavuus

Yhteistyömme perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin, jotka olemme rakentaneet vuosien varrella. Tuomme maahan eurooppalaisia laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat korkeimpia laatustandardeja. Näin voimme varmistaa, että tarjoamamme tuotteet kestävät aikaa ja täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Luotettavuus on meille erittäin tärkeää ja pyrimme aina täyttämään lupauksemme. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia, ja siksi teemme jokaisen projektin parhaalla mahdollisella tavalla.

Innovatiivinen suomalainen sisustusratkaisuja

Suomalainen sisustusala on tunnettu maailmanlaajuisesti innovatiivisista ratkaisuista ja korkeasta laadusta. TILA haluaa olla osa tätä perinnettä ja tarjota suomalaisille yrityksille ja yhteisöille parhaita mahdollisia sisustusratkaisuja. Päivitämme jatkuvasti valikoimaamme uusilla tuotteilla ja seuraamme alan viimeisimpiä trendejä. Haluamme olla mukana luomassa toimivia ja inspiroivia tiloja, jotka lisäävät työn tehokkuutta ja hyvinvointia.

Ota yhteyttä ja työstetään projektisi yhdessä

Oli tarpeesi sitten toimistokalusteet, ravintolasisustus tai akustiikkatuotteet, autamme mielellämme sinua löytämään juuri sopivat ratkaisut. Kokenut tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa sisustamiseen liittyvissä tarpeissasi. Ota yhteyttä, kerro meille projektisi vision ja budjetti, ja työstetään yhdessä unelmiesi tila!

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.