21. 11. 2023

TILA:n kumppaniverkosto – Laadukkaat kalusteet projekteihin

Laadukkaat kalusteet projekteihin

Tila on vuonna 1995 perustettu projektisisustamiseen erikoistunut perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita kalusteita erilaisiin projekteihin. Toimimme projektisisustusalan kumppanina ja tuomme maahan eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita. Palvelemme niin toimistoja, ravintoloita, hotelleja kuin hoiva- ja opetustilojakin tarjoten laajan valikoiman sopivia vaihtoehtoja eri projekteihin.

Kumppaniverkostomme on rakennettu huolella ja olemmekin ylpeitä siitä, että olemme puolueeton kotimainen perheyhtiö, jonka kumppanit edustavat laadukkainta tarjontaa alalla. Yhteistyömme valmistajien ja alan asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut heidän projektinsa tarpeisiin. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään juuri sopivat kalusteet sekä nivoa suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti yhteen.

Tuomme laadukasta designia projekteihin

Tilan kumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan laadukkaan designin projekteihin. Kalusteilla, valaisimilla ja akustiikkatuotteilla on merkittävä rooli tilojen tunnelman ja toimivuuden luomisessa. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kalusteita, joilla voimme luoda juuri halutunlaista ympäristöä. Olipa kyseessä moderni ja minimalistinen toimistoympäristö tai viihtyisä ravintolatila, meiltä löydät sopivat ratkaisut jokaiseen projektiin.

Kumppaniverkostomme valmistajat ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja innovatiivisesta designista. Olemme kiinnostuneita uusista trendeistä alalla ja seuraamme aktiivisesti designmaailman kehitystä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme aina ajankohtaisimmat ja laadukkaimmat kalusteet projekteihin. Yhdessä suunnittelijoiden kanssa voimme luoda tiloja, jotka ovat sekä visuaalisesti upeita että käytännöllisiä.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.