21. 11. 2023

Luova opetustila: Hyödynnä TILA:n design huonekaluja

Tila: Projektisisustuksen asiantuntija

Projektisisustuksen ammattilaisten avuksi tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita. Vuonna 1995 perustettu Tila on perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Olemme puolueeton kotimainen yritys, jolla on vahva ja laaja kumppaniverkosto. Asiakkaan tarpeiden ja visioiden ymmärtäminen on meille ensiarvoisen tärkeää, ja autamme suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet edullisesti kuhunkin projektiin.

Suunnittelijoidemme ja asiakkaidemme avuksi olemme keränneet laajan mallistomme, joka kattaa monipuolisesti erilaiset tarpeet. Meille on tärkeää, että suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti nivoutuvat yhteen saumattomasti. 28 vuoden kokemuksemme projektisisustuksesta takaa sen, että olemme tottuneet kohtaamaan erilaisia tarpeita ja haasteita. Meillä on vahva ymmärrys siitä, miten luoda toimiva ja viihtyisä oppimisympäristö opetustiloihin.

Mukautettu opetustila, mukautettu oppiminen

Jokainen oppimisympäristö on uniikki, ja juuri siksi tarvitaan joustavia ja toimivia kalusteita, jotka tukevat pedagogisia tavoitteita. Tila:n design huonekalut tarjoavat monipuolisia ratkaisuja opetustilojen kalustamiseen ja suunnitteluun. Tavoitteenamme on luoda inspiroiva ja stimuloiva ympäristö, joka tukee oppilaiden keskittymistä ja oppimista. Toimiva oppimisympäristö mahdollistaa erilaisten oppimistyylien tukemisen ja auttaa opettajia luomaan mielekkäitä oppimiskokemuksia.

Tila:n design huonekalut tarjoavat joustavia ratkaisuja eri oppimisympäristöihin, oli kyseessä sitten peruskoulu, lukio tai korkeakoulu. Tarjoamme ergonomisia istuimia, monitoimisia pöytiä ja kauniisti muotoiltuja hyllyjä ja kaappeja, jotka mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön. Lisäksi tarjoamme erilaisia akustiikkatuotteita, jotka auttavat luomaan rauhallisen oppimisympäristön ja ehkäisevät äänihäiriöitä opetuksen aikana.

Omista tiloista inspiroitumiseen

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme inspiroivan näyttelytilan, jossa pääset tutustumaan mallistoomme lähietäisyydeltä. Tervetuloa Tila:n showroomiin inspiroitumaan! Näyttelytilamme tarjoaa mahdollisuuden kokea kalusteiden laatu ja design omin silmin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan sopivat ratkaisut juuri sinun projektiisi.

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin suunnitellaan yhdessä toimiva ja inspiroiva oppimisympäristö, joka täyttää tarpeesi ja tukee pedagogisia tavoitteitasi. Tila on valintasi projektisisustuksessa, olipa kyse sitten opetustilasta, toimistosta tai jostain aivan muusta tilasta.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.