21. 11. 2023

TILA:n kumppaniverkosto: Tarjoamme laajan valikoiman design huonekaluja

TILA:n kumppaniverkosto – Design huonekalujen laaja valikoima

TILA on Suomessa vuonna 1995 perustettu, perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Olemme kotimainen ja puolueeton yritys, jonka tavoitteena on tarjota parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita design huonekaluja eri tiloihin. Meillä on vahva kumppaniverkosto, jonka avulla voimme tuoda asiakkaillemme monipuolisen ja laadukkaan valikoiman huonekaluja eri tarpeisiin.

Kumppaniverkostomme koostuu valikoiduista eurooppalaisista toimisto- ja designkalusteiden valmistajista, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadusta, toiminnallisuudesta ja innovatiivisuudestaan. Tuomme maahan sekä huonekaluja että valaisimia, jotta asiakkaamme voivat luoda inspiroivia ja toimivia tiloja toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, sekä hoiva- ja opetustiloihin. Yhdessä kumppaneidemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme laajan ja monipuolisen valikoiman design ratkaisuja erilaisiin projekteihin.

Suunnittelemme yhdessä – Autamme löytämään sopivimmat tuotteet

Emme ole pelkästään huonekalujen toimittaja, vaan pyrimme auttamaan suunnittelijoita ja asiakkaitamme löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin. Meillä on laaja kokemus erilaisten tilojen sisustamisesta, ja ymmärrämme hyvin suunnittelijoiden tarpeita ja haasteita. Asiakkaidemme budjetti ja suunnittelijan visio ovat usein keskeisiä tekijöitä projektin onnistumisessa. Tavoitteenamme on löytää yhteistyössä parhaat ratkaisut, jotka ovat sekä taloudellisesti edullisia että visuaalisesti houkuttelevia.

TILA:n laaja kumppaniverkosto tarjoaa suunnittelijoille mahdollisuuden valita joustavasti eri tyyppisiä huonekaluja ja kalusteita eri valmistajilta. Olemme valinneet kumppanimme huolella, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Autamme suunnittelijoita löytämään juuri heidän projektiinsa sopivat huonekalut ja lisävarusteet, jotta lopputuloksesta tulee toiminnoiltaan, esteettisyydeltään ja hintatasoltaan optimaalinen.

Olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme ja vahvasta kumppaniverkostostamme. Toivomme, että voimme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmiesi sisustuksen TILA:n avulla. Ole yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme, niin löydämme yhdessä parhaat ratkaisut projektisi tarpeisiin.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.