29. 12. 2023

Ravintolan sisustuksen uudistaminen – vinkit ja inspiraatiota

Tilan ideat ja inspiraatio

Tila, vuonna 1995 perustettu projektisisustamiseen erikoistunut perheyhtiö, on auttanut suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään erinomaisia ratkaisuja ravintolan sisustuksen uudistamiseen jo useiden vuosien ajan. Tässä artikkelissa jaan kanssanne muutamia vinkkejä ja inspiraatiota, jotka auttavat teitä luomaan viihtyisän ja houkuttelevan ilmeen ravintolaanne.

Ensimmäinen vinkkini liittyy tilan sisustuksen suunnitteluun. Ravintolan sisustus tulisi suunnitella siten, että se heijastaa yrityksenne brändiä ja palvelutarjontaanne. Käyttäkää yrityksen värimaailmaa ja logoa harkitusti ja keskitetysti eri tiloissa. Tässä kohtaa voitte hyödyntää Tilan ammattitaitoista henkilökuntaa, joka auttaa löytämään juuri teille sopivat tuotteet ja ratkaisut. Oletteko moderni ja trendikäs ravintola, vai kenties perinteitä vaaliva klassikko? Miettikää, millaisen tunnelman haluatte luoda asiakkaille ja etsikää sisustusratkaisuja, jotka tukevat tätä tavoitetta.

Sisustuksen yksityiskohdat ja tunnelma

Yksityiskohdat luovat ravintolan sisustuksen viimeisen silauksen. Kiinnittäkää huomiota valaistukseen, tekstiileihin, pöytäasetelmiin ja muihin sisustuselementteihin. Valaistuksella pystytte luomaan erilaisia tunnelmia eri tiloihin – valitkaa esimerkiksi pehmeää ja lämmintä valoa ruokailutiloihin ja energisempää, kirkasta valoa baaritiskille. Tekstiilit ja verhoilut antavat ravintolalle persoonallisuutta ja luovat viihtyisyyttä. Valitkaa laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka kestävät ravintolan päivittäistä käyttöä. Tila tarjoaa laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, joiden avulla voitte lisätä ravintolan tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.