30. 12. 2023

TILA – ammattitaitoinen projeksisustuspalvelu

TILA – ammattitaitoinen projeksisustuspalvelu

Oletko etsinyt luotettavaa projektisisustamisen palveluntarjoajaa? Etsinnässäsi on nyt päättynyt, sillä TILA on täällä auttamassa sinua. Vuonna 1995 perustettu TILA on perheyritys, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Toimimme projektisisustuksen alalla tarjoten korkealaatuisia eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin.

TILA on puolueeton kotimainen yritys, jolla on vankka 28 vuoden kokemus alalta. Emme ole suunnittelutoimisto, mutta olemme täällä auttamassa suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet projekteihinsa edullisesti. Ymmärrämme, että usein suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti voivat olla haastavia sovittaa yhteen. Tämä on juuri sitä, missä me loistamme. Laajan mallistomme avulla pystymme nivomaan suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetit yhteen luoden toimivia ja kauniita sisustusratkaisuja.

Kattava mallisto laadukkaita tuotteita

TILA tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen valikoiman eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita. Olemme rakentaneet laajan kumppaniverkoston, jonka avulla pystymme tuomaan maahan parhaita tuotteita erilaisiin projekteihin. Olipa kyseessä moderni toimisto tai viihtyisä ravintola, meiltä löydät varmasti sopivat tuotteet tarpeisiisi.

Ymmärrämme, että projektisisustuksessa tyyli, laatu ja toimivuus kohtaavat. Siksi valikoimistamme löytyvät tuotteet on valittu tarkasti, jotta ne vastaavat kaikkiin näihin kriteereihin. Tarjoamme inspiraatioita ja ideoita suunnittelijoille, jotta he voivat toteuttaa uniikkeja ja toimivia tiloja asiakkaillemme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valitsemamme tuotteet kestävät aikaa ja täyttävät kaikki vaatimukset.

Asiakaskeskeinen palvelu

Meille asiakkaamme ovat kaikkein tärkeimpiä. Haluamme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen palvelun kanssamme. Olemme aina valmiita kuuntelemaan tarpeitasi ja auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja ratkaisut. Meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan asiantuntevaa apua projektisi toteuttamiseen.

Voit luottaa meidän pitkäaikaiseen kokemukseen ja tietotaitoon projeksisustuksen alalla. Me ymmärrämme eri tilojen erityistarpeet ja osaamme suositella juuri niitä oikeita tuotteita ja ratkaisuja. Palvelumme ei rajoitu ainoastaan tuotteiden myyntiin, vaan tarjoamme myös suunnittelijoiden avuksi meidän laajan asiantuntemuksemme. Olemme täällä tukemassa sinua projektisi kaikissa vaiheissa.

Valitsemalla TILA:n avuksesi projektisisustuksessa voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista palvelua ja laadukkaita tuotteita. Tehdään yhdessä tiloista, joissa on ilo työskennellä ja olla.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.