02. 01. 2024

TILA – luotettava kumppani hotellisisustuksessa

TILA – luotettava kumppani hotellisisustuksessa

TILA on luotettava kumppani hotellisisustuksessa. Olemme perusteellisesti projektisisustamiseen erikoistunut perheyhtiö, joka on toiminut alalla jo yli 25 vuoden ajan. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin sekä hoiva- ja opetustiloihin.

Yli vuosikymmenien aikana olemme luoneet vankan maineen luotettavuudesta ja ammattitaidosta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toteutamme projektit sujuvasti ja ammattimaisesti aina suunnittelusta asennukseen asti. Toimimme puolueettomana kotimaisena perheyhtiönä, mikä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan kumppaniverkoston palvelut ja tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Projektisisustus – Sinun visiosi, meidän ammattitaitomme

Mitään suunnittelua ei voi toteuttaa menestyksekkäästi ilman vahvaa ammattitaitoa. Vaikka emme ole suunnittelutoimisto, voimme auttaa suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet juuri heidän projekteihinsa edullisesti. Yli 28 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että näemme projektisisustuksen mahdollisuudet, haasteet ja ratkaisut.

Asiakkaidemme visio on meille tärkeä, ja tehtävämme on nivoa suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetti yhteen. Laajalla mallistollamme löydämme varmasti juuri oikeat kalusteet, valaisimet ja akustiikkatuotteet hotellisi tarpeisiin. Kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Yhdessä luomme hotellisisustuksen, joka on sekä kaunis että viihtyisä, ja samalla tukee hotellisi brändiä ja asiakaskokemusta.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.