14. 12. 2023

Audo Copenhagen -kalusteet: kestävää tanskalaisuutta TILA:lta

TILA – Projektisisustuksen asiantuntija

TILA on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut vuodesta 1995 lähtien projektisisustamiseen. Tarjoamme laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen perheyritys, jonka vahvuutena on pitkäaikainen kokemus sekä tiivis yhteistyö kumppaneidemme kanssa.

Suunnittelijoiden ja asiakkaidemme avuksi emme ole vain kalusteiden toimittaja, vaan autamme löytämään sopivimmat tuotteet jokaiseen projektiin edullisesti. Pyrimme yhdistämään suunnittelijan visiot ja asiakkaan budjetin taitavasti yhteen, ja tämän teemme hyödyntämällä laajaa mallistoa sekä 28 vuoden kokemustamme alalta.

Audo Copenhagen -kalusteet – Tanskalaisen kestävyyden ja tyylikkyyden huippu

TILA on ylpeä tarjotessaan asiakkailleen Audo Copenhagen -kalusteita, jotka edustavat huippulaadukasta tanskalaisuutta. Audo Copenhagen on Tanskan Kööpenhaminassa sijaitseva yritys, joka suunnittelee ja valmistaa upeita kalusteita. Heidän ainutlaatuiset tuotteensa yhdistävät minimalistisen skandinaavisen muotoilun ja kestävyyden, luoden inspiroivia sisustusratkaisuja erilaisiin tiloihin.

Audo Copenhagenin kalusteiden valikoima kattaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten tyylikkäitä tuoleja, sohvia, pöytiä ja valaisimia. Yrityksen vahvuutena on paitsi upea muotoilu myös ympäristöystävällisyys. He käyttävät kestäviä materiaaleja ja panostavat pitkäikäisyyteen, joten Audo Copenhagenin kalusteet eivät vain näytä upeilta, vaan ne myös kestävät aikaa ja kulutusta.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.