14. 12. 2023

Carl Hansen & Son -klassikkokalusteet TILA:n mallistossa

TILA: Projektisisustamisen asiantuntija

TILA on vuonna 1995 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Tarjoamme laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen perheyritys, jolla on vankka 28 vuoden kokemus alalta. Haluamme auttaa suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Projektisisustamisessa keskeisenä tehtävänämme on yhdistää suunnittelijan visio asiakkaan budjettiin. Tämä onnistuu laajan mallistomme ja kattavan kumppaniverkostomme ansiosta. Vaikka emme ole suunnittelutoimisto, olemme aina valmiita tukemaan suunnittelijoita ja asiakkaita heidän projekteissaan. Haluamme olla mukana luomassa ainutlaatuisia ja toimivia tiloja, joissa asiakkaamme voivat menestyä ja viihtyä.

Carl Hansen & Son – Blending Design and Craftsmanship

TILA ylpeänä esittelee Carl Hansen & Son -klassikkokalusteet upeassa mallistossamme. Carl Hansen & Son on vuonna 1908 perustettu tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka tunnetaan arvostetusta muotokielestään ja korkeasta laadustaan. Heidän kalusteensa ovat ajattomia ja samalla modernin skandinaavisen muotoilun ikoneja.

Carl Hansen & Sonin huonekalut yhdistävät loisteliaasti designin ja käsityötaidon. Yritys panostaa vahvasti paikalliseen valmistukseen Tanskassa ja valmistaa huonekalunsa huolellisesti valikoiduista luonnonmateriaaleista kuten puusta ja nahasta. Jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu, ja lopputuloksena syntyy huonekaluja, jotka kestävät aikaa sekä käytössä että tyylillisesti. Carl Hansen & Sonin mallisto tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia kalusteita, kuten tuoleja, pöytiä, sohvia ja säilytysratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.

Klassikkokalusteet TILA:n mallistossa

TILA on iloinen voidessaan tarjota asiakkailleen Carl Hansen & Sonin arvostettua mallistoa. Olemme valinneet tarkoin heidän Suomen markkinoille suunnittelemia huippulaadukkaita kalusteitaan, jotka sopivat täydellisesti projektisisustamiseen. Mallistomme sisältää ikonisia tuotteita, kuten CH24-jakkaran, CH07-lounge-tuolin ja CH002-pöydän. Näitä klassikkokalusteita on helppo yhdistellä muihin sisustuselementteihin, jolloin ne luovat tilaan eleganttia ja persoonallista ilmettä.

Jos etsit inspiraatiota tai apua sopivan tuotteen löytämiseen, TILA:n ammattitaitoinen tiimi on aina valmis auttamaan. Olemme työskennelleet vuosien ajan projektisisustamisen parissa ja tunnemme huonekalut ja sisustusratkaisut erinomaisesti. Autamme mielellämme löytämään tasapainon suunnittelijan vision ja asiakkaan budjetin välillä. Ota yhteyttä tai vieraile liikkeessämme, niin voimme yhdessä luoda toimivan ja kauniin tilan, jossa voit menestyä.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.