19. 12. 2023

Ravintolasuunnittelun trendit: TILA tarjoaa ratkaisut

Tervetuloa TILAan – Ravintolasuunnittelun trendit

TILA on suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Meidän tehtävämme on tuoda laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita, valaisimia sekä akustiikkatuotteita ravintoloihin, hotelleihin, hoiva- ja opetustiloihin. Emme ole suunnittelutoimisto, mutta toimimme suunnittelijoiden ja asiakkaiden tukena, auttaen heitä löytämään sopivimmat tuotteet projekteihinsa edullisesti. 28 vuoden kokemuksellamme olemme onnistuneet nivomaan suunnittelijoiden visiot ja asiakkaidemme budjetit yhteen.

Ravintolat ovat paikkoja, joissa ihmiset kokoontuvat nauttimaan ruoasta ja viettämään aikaa yhdessä. Ravintolan ilme ja tunnelma ovat ratkaisevan tärkeitä siinä, miten asiakkaat kokevat ja muistavat ravintolakokemuksensa. Ravintolasuunnittelussa on useita trendejä, jotka voivat auttaa erottumaan kilpailijoista ja luomaan ainutlaatuisen ja houkuttelevan ilmapiirin.

Ympäristöystävällisyys – kestävät valinnat

Ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä ravintolasuunnittelussa. Asiakkaat arvostavat yrityksiä, jotka ottavat ympäristön huomioon valinnoissaan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kierrätettäviä ja kestäviä materiaaleja, kuten puuta tai kierrätysmuovia, kalusteissa ja sisustuselementeissä. Myös energiaa säästävät valaisimet ja vedenkulutusta vähentävät ratkaisut ovat suosittuja ympäristöystävällisessä ravintolasuunnittelussa.

TILA tarjoaa laajan valikoiman ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ravintoloiden sisustukseen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja, jotka vähentävät heidän ympäristöjalanjälkeään. Tarjoamme esimerkiksi ekologisesti sertifioituja puukalusteita, kuten tuoleja, pöytiä ja baaritiskin ratkaisuja, jotka luovat tyylikkään ja samalla ympäristöystävällisen ilmapiirin ravintoloihin.

Monikäyttöisyys – joustavuutta tilojen suunnitteluun

Ravintoloiden tilojen monikäyttöisyys on noussut suureen suosioon viime vuosina. Asiakkaat kaipaavat tiloja, jotka voivat toimia erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa, kuten illallisilla, yritystapahtumissa tai yksityisjuhlissa. Tämä tarkoittaa tilojen joustavuutta ja helppoutta muunnella niitä tarpeiden mukaan.

TILA tarjoaa ratkaisuja, jotka mahdollistavat monikäyttöisten ravintolatilojen suunnittelun. Voimme suunnitella ja toimittaa esimerkiksi liikuteltavia väliseiniä, jotka jakavat tilan tarpeen mukaan ja mahdollistavat erilaisten tilojen luomisen esimerkiksi yksityistilaisuuksia varten. Tarjoamme myös joustavia kalusteita, kuten pöytiä ja tuoleja, jotka voidaan helposti siirtää ja muunnella tarpeen mukaan. Näin ravintolan tila voidaan optimoida erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin.

Sisustustrendit – viihtyisät ja trendikkäät tilat

Sisustustrendit vaikuttavat vahvasti siihen, miten asiakkaat kokevat ravintolan tilan ja tunnelman. Viihtyisät ja trendikkäät tilat houkuttelevat asiakkaita viihtymään pidemmän aikaa ja palaamaan uudelleen. Nykyään suosittuja sisustustrendejä ravintoloissa ovat esimerkiksi skandinaavinen minimalismi, luonnonläheiset värit ja materiaalit sekä retro- ja vintage-tyylit.

TILA tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia sisustusvaihtoehtoja ravintoloihin. Voimme auttaa valitsemaan kalusteita ja sisustuselementtejä, jotka vastaavat ravintolan tyyliä ja tunnelmaa. Tyylikkäät ja viihtyisät istuimet, trendikkäät valaistusratkaisut ja ainutlaatuiset sisustuselementit luovat houkuttelevan ja tyylikkään ilmapiirin ravintolan tilaan.

Tervetuloa tutustumaan TILAn laajaan valikoimaan ja palveluihin. Autamme mielellämme luomaan ravintolastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän tilan, joka vastaa asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Ympäristöystävälliset ratkaisut, monikäyttöiset tilat ja trendikkäät sisustuselementit ovat osa vahvaa osaamistamme. Ota yhteyttä TILAan ja tehdään yhdessä unelmiesi ravintolasuunnitelma!

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.