12. 12. 2023

Andreu World – Ajattomat designkalusteet TILA:lta

TILA – luotettava projektisisustuksen ammattilainen

TILA on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut projektisisustamiseen. Tarjoamme laadukkaita eurooppalaisia toimisto- ja designkalusteita sekä valaisimia ja akustiikkatuotteita erilaisiin tiloihin kuten toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin.

Olemme puolueeton kotimainen yritys, jolla on laaja kumppaniverkosto. Vaikka emme ole suunnittelutoimisto, autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Meille tärkeintä on nivoa suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti saumattomasti yhteen.

Laaja valikoima laadukkaita designkalusteita

TILA:n mallistosta löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita eurooppalaisia designkalusteita. Tarjoamme tuotteita eri tyylisuuntiin ja eri käyttötarkoituksiin, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa tarpeen moderni ja minimalistinen sisustus tai klassinen ja elegantti ilme, meiltä löytyy juuri oikeat ratkaisut projektiisi.

Tunnetuimpien brändiemme joukossa on Andreu World, joka tarjoaa huippulaatuisia designkalusteita. Andreu Worldin tuotteet ovat tunnettuja kauniista muotoilustaan, kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan. Ne täyttävät myös korkeimmat laatustandardit, mikä takaa pitkäikäisen ja tyylikkään ratkaisun mihin tahansa tilaan. TILA on ylpeä voidessaan olla Andreu Worldin luotettava jälleenmyyjä ja esitellä heidän upeita tuotteitaan asiakkailleen.

Ota yhteyttä ja toteuta unelmiesi projekti

TILA haluaa auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi projektin. Oli kyseessä sitten toimistosi, ravintolasi, hotellisi tai hoiva- ja opetustilasi, meiltä saat laadukkaat ja tyylikkäät designkalusteet sekä muut sisustusratkaisut tarpeesi mukaan. Oman laajan mallistomme lisäksi voimme hyödyntää pitkäaikaista yhteistyökumppaneidemme verkostoa ja 28 vuoden kokemustamme, jotta löydämme juuri sinulle sopivimmat tuotteet ja toteutamme projektisi onnistuneesti.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen TILO:n tiimiimme ja kerro meille projektitavoitteesi. Meidän asiantuntevat sisustusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot budjettisi, tyylin ja tarpeiden mukaan. TILA on luotettava kumppani, joka huolehtii projektisi onnistumisesta ja tarjoaa sinulle parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita ratkaisuja.

Related Articles

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.