05. 09. 2024

Habitare Pro 2024 ja Humanscale

Tila & Designkellari mukana Habitare Pro 2024 -messuilla

Osallistumme Helsingin messukeskuksessa järjestettävään Habitare Pro -tapahtumaan yhdessä Humanscalen kanssa. Tila on mukana omalla messuosastolla 6g90 ja Designkellari on mukana yhteistyökumppanina Working area -osastolla 6h80, joka on kokonaan kalustettu Designkellarin vähän käytetyillä kalusteilla sekä Humanscalen ergonomisilla tuotteilla, jotka ovat ensi kertaa laajemmin esillä Suomessa.

Tervetuloa osastoillemme!

Humanscale

Tänä vuonna esittelemme osastollamme Humanscalen, joka suunnittelee ja valmistaa työergonomiaa parantavia tuotteita. Amerikkalainen Humanscale tunnetaan erityisesti ergonomisten työtuolien pioneerina. Suuren suosion saavuttanut Freedom-työtuoli täyttää tänä vuonna 25 vuotta ja se saa edelleen ylistäviä arvioita käyttäjiltään.

Humanscale Freedom

Ergonomiset työtuolit

Humanscalen työtuolit mukautuvat aina käyttäjän kehon mukaan. Perinteisten työtuolien lukuisat säädöt on korvattu intuitiivisilla, yksinkertaisilla ja helposti käytettävillä säätömekanismeilla. Keinumekanismi säätyy aina käyttäjän painon mukaan ja selkänoja pysyy paikoillaan automaattisesti ilman erillistä lukitusmekanismia. Freedom-tuolin niskatuki työntyy automaattisesti eteenpäin selkänojaa kallistettaessa antaen näin parhaan mahdollisen tuen niskalle.

Humanscale Liberty
Humanscale World

Ergonomiset näytönvarret

Humanscalen laadukkaat näytönvarret parantavat työpisteen ergonomiaa. Näytönvarsi mahdollistaa näytön sijoittamisen oikealle korkeudelle ja etäisyydelle sekä vapauttaa pöytäpinta-alaa. Säädettävät näytönvarret mahdollistavat näytön kallistuksen ja kääntämisen, mikä auttaa löytämään parhaan mahdollisen katseluasennon ja -kulman. Oikein sijoitettu näyttö vähentää niska- ja hartiavaivoja sekä silmiin kohdistuvaa rasitusta.

M/Connect 2 -näytönvarsi integroidulla telakointiasemalla

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.